3
Košarka
2018 Turkish Airlines EuroLeague F4

FOTO: STARSPORT

ŽELJKO JE ŽELEO KALINIĆA U PARTIZANU, ALI…: Košarkaš Zvezde govorio o potencijalnom prelasku u crno-bele boje! (VIDEO)

Objavljeno: 25.08.24 u 10:24

„Nema razloga, ima 1.000 drugih klubova“

Nikola Kalinić je otkrio u podkastu „6.75 range“ da je 2021. godine odbio ponudu Željka Obradovića da se pridruži Partizanu.

Iako je te godine napustio Valensiju i imao više opcija za nastavak karijere, Kalinić je odlučio da se vrati u Crvenu zvezdu, klub za koji je već nastupao ranije.

Kalinić je objasnio da, uprkos ponudi od strane Obradovića, nije osećao potrebu da pređe u Partizan.

– Bio je poziv. To sam već rekao i nije tajna. Bio je poziv, ali sam rekao da ne osećam… Što bih to radio sebi? Nema razloga, ima 1.000 drugih klubova – kazao je Kalinić.

Spekulacije o njegovom mogućem prelasku u Partizan bile su podstaknute zbog uspešne saradnje Kalinića i Obradovića u Fenerbahčeu, gde su zajedno radili od 2015. do 2020. godine.

6
3
3 Komentara
  1. Stara , davno procitana prica chergarska… hvale se da ih je hteo Partizan..! Jes, kako da ne, bas je njega lepotana hteo! Pa koji ce muqc pa on, da lopte dodaje na treningu? Neka cuti di je ni za dije nije!

    2
    1
    Odgovori
    • Bravo lave, neka si krivoustom odgovorio. On je odavno ispusena lula, a ne verujem da ga je Zeljko zvao, uopste ne verujem,koji ce mu,sto kazes,e!?

      0
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter