0
Evropske lige

Serbia's Dusan Tadic (C) with the ball during the UEFA EURO 2024 group stage match between Denmark and Serbia at Munich Football Arena on June 25, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic)

TADIĆ I MURINJO SE RASTAJU?! Fenerbahče ima ozbiljnu ponudu na stolu za bivšeg kapitena reprezentacije!

Objavljeno: 25.08.24 u 21:06

Vrlo je moguć odlazak posle samo godinu dana!

Srpski internacionalac Dušan Tadić se možda seli iz Fenerbahčea, jer je klub iz Istanbula primio atraktivnu finansijsku ponudu.

Prema najnovijim informacijama iz turskog medija „Fanatik“, neidentifikovani klub je ponudio čak 10 miliona evra za usluge ovog talentovanog igrača.

Saudijski interes za Tadića nije novina, budući da je ranije Al Kadisija pokazivao ozbiljno interesovanje. Ako se ponuda realizuje, Fenerbahče bi mogao ostvariti značajan profit s obzirom na to da je Tadić pre godinu dana došao bez obeštećenja. Ipak, trener Murinjo bi se mogao suočiti sa gubitkom važnog člana tima.

U svojoj dosadašnjoj karijeri u Fenerbahčeu, Tadić je odigrao 62 utakmice, postigao 16 golova i upisao 19 asistencija. Ako se transfer realizuje, to će biti veliki korak za sve strane uključene u pregovore.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter