3
ATP
MIKELSEN

FOTO: Printscreen/X

PRAVILA OČIGLEDNO NISU ZA SVE ISTA: Đokovića zbog ovoga izbacili sa US Opena, a kad Amerikanac isto to uradi – NIŠTA! (VIDEO)

Objavljeno: 25.08.24 u 08:39

Dvostuki aršini na delu!

Nižu se skandali na ATP turu, a novi smo dobili u noći iza nas u finalu turnira u Vinston-Sejlemu. 

U duelu između Aleksa Mikelsena i Lorenca Sonega, Amerikanac je u toku prvog seta pogodio jednog navijača na tribinama, prilično jakim udarcem. Ipak, to nije bilo dovoljno za diskvalifikaciju i meč je ubrzo nastavljen.

U prvom setu, nakon što je pretrpeo dupli brejk i zaostao sa 4:0, Mikelsen je, u naletu besa, udario lopticu svom snagom, pogodivši jednog navijača u publici u glavu. Incident je mogao da rezultira ozbiljnijim posledicama, ali je glavni sudija, Francuskinja Oreli Tort, odlučila da se meč nastavi nakon što je proverila stanje povređenog navijača, koji nije pokazao ozbiljne znakove povrede.

Teniski svet se odmah setio situacije sa US opena, kada je u ranoj fazi takmičenja Novak Đoković zbog toga što je – dosta slabijim udarcem od Mikelsena – diskvalifikovan jer je lopticom pogodio linijskog sudiju.

Ono što je možda i najzanimljivije vezano za momente sa Đokovićem i Mikelsenom je da je na oba meča glavni arbitar bio isti – Oreli Tort!

0
8
3 Komentara
  1. Sve je toliko jasno da ne treba komentar. Dovoljno je to što im je Nole j… sve po spisku. Ali im treba naturati na nos.

    0
    0
    Odgovori
  2. Velika bruka ili jednostavno reći morbidna ljigava ne dostojna odluka zle mašine. Fašistička odluka po kojom će mo ovog streljati ovog ne ćemo.
    Ma ljigava Evropa fujjjjj

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter