1
Domaći fudbal
Partizan v Lugano, UEFA Europa League third qualifying round, 1st leg

FOTO: STARSPORT

PALO POMIRENJE U HUMSKOJ: Aleksandar Stanojević i Aldo Kalulu izmirili odnose!

Objavljeno: 25.08.24 u 17:54

Kalulu će igrati protiv Genta u Belgiji!

Uoči revanša protiv Genta, Partizan se suočava s ozbiljnim izazovima, a u toj borbi svaki igrač postaje ključan, uključujući i Alda Kalulua, koji se nakon sukoba s trenerom Aleksandrom Stanojevićem ponovo našao u konkurenciji za tim.

Kalulu, koji je bio na „crnoj listi“ nakon utakmice protiv Lugana u Tunu, vraćen je u sastav zbog nužde pred ključni duel u Belgiji, gde Partizanu preti eliminacija iz evropskih takmičenja. Nakon razgovora između Stanojevića i kongoanskog krilnog napadača, napetosti su smirene, a Kalulu će putovati s ekipom i biti deo protokola za meč.

Iako je neizvesno koliko će minuta provesti na terenu, jasno je da je njegova uloga sada značajnija, posebno nakon prvog meča u Beogradu, gde je nedostatak krila prisilio trenera da eksperimentiše s desnim bekom Milanom Lazarevićem u ofanzivi, što nije donelo željeni rezultat.

Kalulu je u revanšu protiv Lugana igrao kao klasičan napadač, ali je nakon zamene reagovao burno, što je rezultiralo njegovim izostankom iz tima za prvi meč s Gentom.

Situacija je dodatno zakomplikovana spekulacijama o mogućem dolasku Lazara Romanića iz Železničara iz Pančeva, koji je viđen kao potencijalna zamena za Kalulua. Međutim, nakon što je Crvena zvezda povećala ponudu za Romanića, transfer je stavljen na čekanje, a odnos između Stanojevića i Kalulua se stabilizovao.

U trenutku kada je Partizan u teškoj situaciji, svaki igrač mora pružiti maksimum, a Kalulu dobija priliku da pokaže da je spreman za izazov.

5
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter