1
Košarka
669 serbia italy eurobasket 41575 43184

FOTO: STARSPORT

NIKOLA KALINIĆ O REPREZENTATIVNOJ PENZIJI: „Nisam se oprostio od reprezentacije, novinari su loše preneli“ (VIDEO)

Objavljeno: 25.08.24 u 17:23

Nikola Kalinić otvoreno o dresu Srbije!

Nikola Kalinić je prošle sezone izrekao reči koje su mnogi shvatili kao njegov oproštaj od reprezentacije, ali povratnik u Crvenu zvezdu sada u podkastu „6.75 range“ objašnjava da još nije definitivno zatvorio vrata nacionalnom timu.

Popularni Kalina otkrio je da je prošlog leta odlučio da se odmori zbog iscrpljujuće sezone u Barseloni, pa se nije stavio na raspolaganje selektoru Svetislavu Pešiću. Selektor je, poput mnogih, protumačio da se Kalinić povukao iz reprezentacije, pa je njemu i Vladimiru Lučiću uputio zahvalnost za sve što su učinili za tim pre početka priprema za Olimpijske igre.

– Nisam se oprostio od reprezentacije. Novinari su loše preneli. Rekao sam za ovo leto, da sam umoran, igrao sam mnogo u Barsi, hteo sam jedno leto da dam sebi oduška. Nema veze i ako sam se oprostio. Nije zvanično, ali mislim da treba da idu ljudi sto posto. Kako su leteli momci. Videlo se da su punim umom i telom bili sa reprezentacijom. Drago mi je da su momci napravili uspeh – izjavio je Kalinić.

Što se tiče budućnosti, Kalinić nema problem ako više ne dobije poziv u reprezentaciju.

– Nisam se penzionisao, ali nije loše ako sam se penzionisao. Prihvatam i to. Dokle god im ovako ide, ne diramo ništa, gledamo od kuće i uživamo.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter