0
Domaći fudbal
ofk

FOTO: Printscreen/Instagram/OFK Beograd

NEVEROVATNA FUDBALSKA PREDSTAVA U ZAJEČARU: Radnički savladao Ofku, a viđeno je čak osam golova! (VIDEO)

Objavljeno: 25.08.24 u 21:20

Sjajan meč!

U Zaječaru je odigrana je utakmica koja će dugo ostati upamćena jedna od najboljih u domaćem šampionatu. Fudbaleri Radničkog 1923 iz Kragujevca pružili su spektakl, savladavši OFK Beograd rezultatom 5:3 (3:2) u 6. kolu Superlige Srbije.

Početak meča označio je Cvetkovićev pogodak za OFK Beograd u 7. minutu, ali ubrzo su Kragujevčani preuzeli kontrolu. Šerbečić, Ortiz i Ben Hasin postigli su tri brza gola između 10. i 31. minuta, stvarajući ogromnu prednost za Radnički 1923. Ipak, OFK Beograd nije odustao i Paločević je smanjio razliku pred kraj prvog poluvremena.

Nakon povratka sa odmora, Evandro je povratio prednost od dva gola razlike za goste u 55. minutu, dok je Kahvić pokušao da unese nadu za domaće u 60. minutu. Ipak, konačan pečat stavio je Bevis u 71. minutu, postigavši peti gol za Radnički 1923 i time zaključivši neverovatan meč.

Sa ovom pobedom, Radnički 1923 je dostigao OFK Beograd na tabeli, ali su domaći zadržali 6. mesto sa 10 bodova, dok Kragujevčani zauzimaju 8. poziciju sa tri boda manje.

Ova utakmica nije samo pokazala izvanrednu borbenost oba tima, već i pružila spektakularan fudbalski užitak za sve prisutne.

 

6
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter