0
Domaći fudbal

Sasa Marjanovic (C) Vinicius Silveira De Mello, Nemanja Tosic, Luka Adzic, Sambou Sissoko and Igor Miladinovic during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Cukaricki and Napredak Krusevac at stadium Cukaricki on March 01, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

HRVATI KUPUJU U SRBIJI: Čukarički bi mogao da ostane bez jednog od najboljih, ali i da zaradi finu cifru!

Objavljeno: 25.08.24 u 11:53

Interesovanje su pokazali još i belgijski i ukrajinski klub.

Fudbaler Čukaričkog Sambu Sisoko privukao je pažnju nekoliko evropskih klubova nakon svojih odličnih nastupa. Brđani su prepoznali njegov značaj i produžili njegov ugovor do 2026. godine, ali interesovanje iz inostranstva nije izostalo.

Prema saznanjima portala Africafoot, za 24-godišnjeg internacionalca iz Malija zainteresovani su Gent, Dinamo Zagreb, i ukrajinski Krivbas.

Čukarički traži 1.500.000 evra za svog vezistu i otvoren je za prodaju, pod uslovom da ponuda odgovara traženoj ceni.

Sisoko je dosad odigrao 72 utakmice za Čukarički, postigao dva gola i zabeležio jednu asistenciju. U klub je stigao 2022. godine iz belgijskog Kortrajka, prvo na pozajmicu, a zatim je klub odlučio da ga otkupi, prepoznajući njegov potencijal. S obzirom na to da se prelazni rok bliži kraju, očekuje se da će pregovori ubrzo postati intenzivniji, a konačnu odluku o svojoj budućnosti doneće sam Sisoko.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter