1
Domaći fudbal
Vojvodina v Maribor UEFA Conference League 2024/2025

Vojvodina v Maribor UEFA Conference League 2024/2025

BANDOVIĆ NEZADOVOLJAN: Izjava trenera Vojvodine nakon bolnog poraza od Napretka!

Objavljeno: 25.08.24 u 22:40

Teški dani za Vošu!

Trener Vojvodine, Božidar Bandović, bio je duboko razočaran nakon što je njegova ekipa pretrpela poraz od Napretka.

Fudbaleri Vojvodine su večeras izgubili od Napretka rezultatom 1:2. Na konferenciji za medije, Bandović je otvoreno izrazio svoje nezadovoljstvo zbog još jednog neuspeha.

U teškoj smo situaciji posle izgubljene utakmice. Očekivali smo da ćemo igrati protiv niske odbrane i da nećemo imati mnogo prostora. Imali smo u prvom poluvremenu nekoliko situacija da napadnemo po boku, nedostajao nam je bolji završni pas. Posle primljenog gola, brzo smo izjednačili, dominirali, nije bilo mnogo šansi, žurili smo, izgubili smo samopouzdanje i nedopustivo je što nam je nedostajala ta druga lopta i što nismo igrali dobar presing kada izgubimo loptu, pa smo tako dozvolili rivalu da nam stvori šanse i pre gola -rekao je Bandović.

U narednom kolu, Vojvodina će se suočiti sa Partizanom u Beogradu.

1
0
1 Komentara
  1. Ja sam jos od meca sa Partizanom video u Napretku ozbiljan kvalitet za nivo nase SLS…! I nije me iznenadio ovaj rezultat , znao sam da ce Napredak da napreduje, to mu ga dodje kao sudbina koja se cita iz imena ,iz tarota! Cestitam momcima, drago mi je da su se vratili na pozicije gde ih navijaci ocekuju. Ne mogu, sa druge strane da razumem ovakav pad Voshe nakon vrlo dobrog prikaza u Amsterdamu kad je pokazala da poseduje ozbiljan potencijal. Sta se to desava sa Novosadjanima, bog bi ga znao, morace uprava da resava stvari pod hitno, ovo nije dobro, ni malo dobro.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter