2
Domaći fudbal
Cukaricki v Radnicki Nis Serbian Superleague 2024

FOTO: STARSPORT

NIŠLIJE SRUŠILE NEZGODNE PANČEVCE: Tekstilac savladao posrnuli Pazar! (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.24 u 21:41

Dve neizvnesne utakmice za nama!

Odigrana su prva dva od tri meča današnjeg programa šestog kola Super lige Srbije, a oba su završena pobedama domaćih timova.

Radnički iz Niša slavio je u Leskovcu protiv Železničara iz Pančeva rezultatom 2:1, dok je Tekstilac u Bačkoj Palanci pobedio Novi Pazar istim rezultatom.

Radnički je time završio svoju seriju utakmica u Leskovcu, jer će naredni domaći meč igrati na svom stadionu Čair. Stadion Dubočica ostaće u pamćenju kao mesto gde su ostvarili maksimalan učinak iz tri odigrana meča.

Protiv Železničara, Radnički je poveo u 10. minutu golom Belakovića iz penala, a Romanić je izjednačio u 34. minutu. Pobedonosni gol za Nišlije postigao je Pavlović u 84. minutu. Radnički sada ima devet bodova iz pet odigranih mečeva, dok je Železničar sakupio 10 bodova iz šest utakmica.

U Bačkoj Palanci, Tekstilac je poveo golom Đurića u 10. minutu, dok je Novi Pazar izjednačio u 55. preko Bačkulje. Ipak, Šavija je u 85. minutu obezbedio pobedu domaćem timu. Tekstilac sada ima sedam bodova, dok se Novi Pazar sa četiri boda nalazi na pretposlednjem mestu, što ih stavlja u težak položaj već na početku sezone.

1
0
2 Komentara
  1. Pazarci u poslednje vreme kao da namerno dovode lose trenere i jos gora pojacanja, sa ovakvim menadzmentom se ne ide u Evtopu vec u drugu ligu !

    1
    0
    Odgovori
  2. Pazarci u poslednje vreme kao da namerno dovode lose trenere i jos gora pojacanja, sa ovakvim menadzmentom se ne ide u Evtopu vec u drugu ligu

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter