90
Košarka

FOTO: Starsport

ČOVIĆ UPOZORAVA PARTIZAN: Videli smo kakav će pristup biti u smislu pritisaka na sudije, žestoko ćemo sve da pratimo! (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.24 u 11:31

„Mi u budžetu nemamo nijedan element predviđen za delegata, za sudije“

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović gostovao je u emisiji „Miljanov korner“ i govorio, između ostalog, o predstojećoj sezoni.

On je govorio i odnosu sa najvećim rivalom Partizanom, pa je između osalog istakao da su crno-beli već pokazali kakav će pristup imati u ABA ligi i KLS, u smislu pritisaka na sudije.

Imamo jednu važnu stvar da napomenemo. To je, i hvala ima na tome (Partizanu, prim. aut), što smo 20. avgusta videli kakav će pristup biti i u ABA ligi i u KLS. U smislu pritiska na sudije, zamena teza,… – rekao je Čović pa se dotakao Boltauzera.

Ja se nadam da nema više „Tom Fordova“ među sudijama, iako smo vrlo oprezni i to ćemo dobro da pratimo. Iako tražimo proveru kako je „Tom Ford“ pušten (prim. aut. Matej Boltauzer). 

Dodao je Čović da će klub sve pratiti šta se dešava.

– Otkriven nam je kompletan koncept tog kompletnog napada. Mi u budžetu nemamo nijedan element predviđen za delegata, za sudije, mi to nemamo. Žestoko ćemo da pratimo sve šta se dešava.

59
233
90 Komentara
  1. Ajde bre majmune jedan,da ti nije sudija nikad titulu nebo uzeo.naravno uz pomoć vucica,kako vas više nije sramota bando jedna,uzimate pare od penzionera.Ovo važi i za fudbal naravno i to još više,zato smo ovde gde smo,stoko jedna

    9
    1
    Odgovori
  2. Sto je mnogo,mnogo je!Motivisan verovatno podrskom koju ima,mimo EL,unapred preti merama koje ce preduzeti,ako im rezultat ne odgovara!Zaboravlja da ovo nije vreme kad je bas ,,sve mogao,, sa Patizanom se tako vise ne moze.

    5
    2
    Odgovori
  3. Ništa novo ni u nastupajućoj sezoni, čovek koji je u crno zavio SRPSKU košarku, opet po onoj staroj, ko o čemu vojnik o skraćenju, da ne navedem drugu narodnu umotvorine. Niti ga ko pominje, ni njega ni Crvenu Zvezdu, i opet on o Partizanu, sudijama, poštenju. Dosta je više Čović a, Terzića, Vazura, Vučelić a i sličnih. Vreme je da ih prekrije, sneg, zaborav i šaš…

    9
    3
    Odgovori
  4. Ajde makar jednom komentariši svoj tim, bez ničim izazvanih komentara o drugima. Uzgred budi rečeno, nemoj samo ti o poštenju, poštedi nas.

    10
    3
    Odgovori
  5. ja sam navijac zvezde ali ne mogu vise da citam izjave covica o stalnim zaverama protiv zvezde
    mislim da je sramota da takav covek vodi zvezdu

    14
    3
    Odgovori
      • Sto je mnogo,mnogo je!Motivisan verovatno podrskom koju ima,mimo EL,unapred preti merama koje ce preduzeti,ako im rezultat ne odgovara!Zaboravlja da ovo nije vreme kad je bas ,,sve mogao,, sa Patizanom se tako vise ne moze.

        4
        2
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter