90
Košarka

FOTO: Starsport

ČOVIĆ UPOZORAVA PARTIZAN: Videli smo kakav će pristup biti u smislu pritisaka na sudije, žestoko ćemo sve da pratimo! (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.24 u 11:31

„Mi u budžetu nemamo nijedan element predviđen za delegata, za sudije“

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović gostovao je u emisiji „Miljanov korner“ i govorio, između ostalog, o predstojećoj sezoni.

On je govorio i odnosu sa najvećim rivalom Partizanom, pa je između osalog istakao da su crno-beli već pokazali kakav će pristup imati u ABA ligi i KLS, u smislu pritisaka na sudije.

Imamo jednu važnu stvar da napomenemo. To je, i hvala ima na tome (Partizanu, prim. aut), što smo 20. avgusta videli kakav će pristup biti i u ABA ligi i u KLS. U smislu pritiska na sudije, zamena teza,… – rekao je Čović pa se dotakao Boltauzera.

Ja se nadam da nema više „Tom Fordova“ među sudijama, iako smo vrlo oprezni i to ćemo dobro da pratimo. Iako tražimo proveru kako je „Tom Ford“ pušten (prim. aut. Matej Boltauzer). 

Dodao je Čović da će klub sve pratiti šta se dešava.

– Otkriven nam je kompletan koncept tog kompletnog napada. Mi u budžetu nemamo nijedan element predviđen za delegata, za sudije, mi to nemamo. Žestoko ćemo da pratimo sve šta se dešava.

59
233
90 Komentara
  1. gospodin Čović ako se može tako nazvati bolje bi vam bilo da se javno izvinite srpskom rodu sa kosova i općenito i da nestane te što se tiče košarke dase ne pojavljujete nikako kao neka ličnost košarke kada te vidim na ekranu gasom ili prebacim toliko mi se gadiš zar ne vidiš koliko si odvratan sramise srpskog roda i poroda

    4
    0
    Odgovori
  2. ko o cemu lopov o postenju covek je ljubomoran na partizan i unapred sprema teren kao on sve vidi i oseca naj veci muvator i lazov u celom sportu on je doveo do mrznje izmedje zvezde i partizana covek bez obraza

    4
    0
    Odgovori
  3. Poštovani, gospodin Čović se opet bavi Partizanom. Jedino o čemu bi trebao da priča je Vinčanska figurina, koju je on uzeo iz muzeja na revers i poklonio Šiptarima. Tužilaštvo još uvek ne reaguje. Zna se i zašto, zato što je to kod nekoga u fijoci i sve dok bude potreban niko to neće ni spomenuti.

    10
    1
    Odgovori
    • ovaj je bolesno opsednut partizanom umesto da je u zatvoru za lopovluk on izdaje saopštenja po faci se vidi da je nevidjeno zlo dalje ruke od partizana idi i leci se ako vec nisi zakasnio bednice

      5
      0
      Odgovori
  4. ko o cemu coki o postenju,sve ovo rece najveci kancer Srbskog sporta,covek kojo je pokrao sve sto je mogao od Srba sa Kosova pa nadalje,covek koji ima pojavljivanja na tv osto koliko i onaj koji ga tu drzi,covek koji muti sve sto se moze zamutiti i na kraju NAJ POKVARENIJE STVORENJE KOJE SE POJAVILO U NASEM SPORTU
    COKI DOSTA JE SEDI JEDAN.

    13
    2
    Odgovori
  5. Kakva bitanga. Osvojio 16. mesto u Evroligi i ćupove kod nas . I on priča o Partizanu koji je institucija za klub koji nema ništa osvojeno u Evropi.

    11
    1
    Odgovori
  6. Čović permanentno unosi zlu krv i kao da je željan sukoba sa Partizanom, umesto da popravlja odnose sa večitim rivalom , ovako se posle čudi kad ga navijači Partizana prozivaju i vređaju!

    16
    2
    Odgovori
  7. Kakav mufljuz. On nagoveštava da će partizan vršiti pritisak na sudije. On i Mijailović su po mešetatenju braća, i to blizanci.

    6
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter