90
Košarka

FOTO: Starsport

ČOVIĆ UPOZORAVA PARTIZAN: Videli smo kakav će pristup biti u smislu pritisaka na sudije, žestoko ćemo sve da pratimo! (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.24 u 11:31

„Mi u budžetu nemamo nijedan element predviđen za delegata, za sudije“

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović gostovao je u emisiji „Miljanov korner“ i govorio, između ostalog, o predstojećoj sezoni.

On je govorio i odnosu sa najvećim rivalom Partizanom, pa je između osalog istakao da su crno-beli već pokazali kakav će pristup imati u ABA ligi i KLS, u smislu pritisaka na sudije.

Imamo jednu važnu stvar da napomenemo. To je, i hvala ima na tome (Partizanu, prim. aut), što smo 20. avgusta videli kakav će pristup biti i u ABA ligi i u KLS. U smislu pritiska na sudije, zamena teza,… – rekao je Čović pa se dotakao Boltauzera.

Ja se nadam da nema više „Tom Fordova“ među sudijama, iako smo vrlo oprezni i to ćemo dobro da pratimo. Iako tražimo proveru kako je „Tom Ford“ pušten (prim. aut. Matej Boltauzer). 

Dodao je Čović da će klub sve pratiti šta se dešava.

– Otkriven nam je kompletan koncept tog kompletnog napada. Mi u budžetu nemamo nijedan element predviđen za delegata, za sudije, mi to nemamo. Žestoko ćemo da pratimo sve šta se dešava.

59
233
90 Komentara
  1. Koliko se sećam a sećam se, Zoran Savić je napao sudije i ništa, novčano kažnjen, Ostoja ne preti on daje koverte ispod stola,ali i to ne pomaže. A o velikom treneru,kome treba budžet od 20miliona. pa da postane prvak. To mogu90% trenera sa tim budžetom i tim košarkašima, Real, Olimpijakos, Panatenaikos i ostali velikani.

    0
    10
    Odgovori
  2. Šta ćeš ti da pratiš gos.Čović mito kada ti itvojkolegaTerzić mito,potkupljujete svakoga oduvek gde stignete,stidi se ubico Srpskog sporta.

    9
    0
    Odgovori
  3. Nas tako Doktore, dušu im uzmi kad si već sve pehare pokupio.
    Ponizi ih i brisi pod sa njima, igraj se košarke i plemenito nadogradjuj Zvezdu srpskim košarkašima a Kamerunci neka zavide.

    3
    27
    Odgovori
  4. Pitam se zašto imate potrebu da potpirujete mržnju objavljivanjem ove osobe. Totalno nepotrebno. Lik nije u stanju jedno svoje obraćanje da iznese bez da pomene Partizan. To rade samo bolesno opsesivne osobe.

    27
    4
    Odgovori
    • Samo vam vraca istom merom jer jedini kompleksaši u Srbiji ste vi iz KK JSD i FK JSD a,. Mi vas ne spominjemo samo odgovaramo, mi kada igramo protiv Žalgirisa navijamo za Zvezdu niste nam ni u mislima a vi kada igrate protiv Žalgirisa prozivate i navijate protiv Zvezde. Toliko o vama teski ste kompleksaši. Hajde sada zapevajte himnu inače pesmu Dubrovačkih trubadura ‘Dok vetar njiše palme’

      1
      13
      Odgovori
  5. ČOVIĆ VEĆ SADA PRETI DA ZVEZDA MORA DA BUDE PRVA.SRAMOTA.TREBA ZABRANITI KARIKATURI SA VELIKIM TORBOM DA SE POJAVLJUJE BILO GDE JAVNO SRAMOTA ZA DRŽAVU

    27
    2
    Odgovori
    • ovaj čovek je odavno psihijatrijski slučaj. Šta je to njegovo „praticemo“ nego pritisak na sudije. kao i prošle godine. oni ce uraditi „ovo“ ili „ono“ kao sa je liga njima podređena. Nosite se. prvo ovo u zatvor pa svi ostali marš iz sporta

      24
      2
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter