90
Košarka

FOTO: Starsport

ČOVIĆ UPOZORAVA PARTIZAN: Videli smo kakav će pristup biti u smislu pritisaka na sudije, žestoko ćemo sve da pratimo! (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.24 u 11:31

„Mi u budžetu nemamo nijedan element predviđen za delegata, za sudije“

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović gostovao je u emisiji „Miljanov korner“ i govorio, između ostalog, o predstojećoj sezoni.

On je govorio i odnosu sa najvećim rivalom Partizanom, pa je između osalog istakao da su crno-beli već pokazali kakav će pristup imati u ABA ligi i KLS, u smislu pritisaka na sudije.

Imamo jednu važnu stvar da napomenemo. To je, i hvala ima na tome (Partizanu, prim. aut), što smo 20. avgusta videli kakav će pristup biti i u ABA ligi i u KLS. U smislu pritiska na sudije, zamena teza,… – rekao je Čović pa se dotakao Boltauzera.

Ja se nadam da nema više „Tom Fordova“ među sudijama, iako smo vrlo oprezni i to ćemo dobro da pratimo. Iako tražimo proveru kako je „Tom Ford“ pušten (prim. aut. Matej Boltauzer). 

Dodao je Čović da će klub sve pratiti šta se dešava.

– Otkriven nam je kompletan koncept tog kompletnog napada. Mi u budžetu nemamo nijedan element predviđen za delegata, za sudije, mi to nemamo. Žestoko ćemo da pratimo sve šta se dešava.

59
233
90 Komentara
  1. Битанга која се обогатила парама намењеним Србима на КиМ има смелости и образ да се појави у јавности? За овакве је доживотна блага казна

    2
    0
    Odgovori
  2. Fer i realan kao vas u fudbalu. Pošten koliko ste ti imas poštenja. Čistog obraza kao sto je tvoj obraz čist. Savesno onoliko i Liko si i četiri imas savesti . ( Beron 4 – korak).

    8
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter