1
Fudbal
Rad Macva

FOTO: Starsport

BOLJE DA NISU NI IGRALI: Rad nekako skupio tim, i doživeo blamažu!

Objavljeno: 24.08.24 u 20:37

Posrnuli tim sa Banjice!

Iako nisu izašli na teren u prvom kolu protiv ekipe Zuca, Građevinari su ipak odigrali svoju prvu utakmicu u drugom kolu, gde su na domaćem terenu dočekali Komgrap.

Uz brojne izazove, Rad je sastavio ekipu i vratio iskusnog trenera Bogdana Koraka na klupu. Iako su jedva uspeli da skupe 14 igrača, među kojima su bila dva šesnaestogodišnjaka, a najstariji je imao tek 20 godina, tim je ipak bio spreman za početak takmičenja.

Međutim, Komgrap je bio nemilosrdan na terenu i postigao ubedljivu pobedu sa 8:0. Gosti su brzo poveli, postigavši četiri gola u prvih 18 minuta, a do poluvremena su već vodili sa 6:0. U drugom poluvremenu, Komgrap je dodao još dva gola, zapečativši sudbinu domaćih.

Iako je start bio težak, Rad je konačno krenuo sa takmičenjem, makar i od drugog kola. Njihov sledeći izazov biće gostovanje ekipi PKB-a u trećem kolu

2
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter