0
Evropske lige

head coach Joseph Guardiola Crvena Zvezda (Red Star) vs Manchester City, UEFA Champios League. Belgrade, Serbia. December 13, 2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

BARSA JE KAO MALI KLUB, A MANČESTER SITI JE GIGANT: Evo šta je bivši čuvar mreže oba kluba rekao o aktuelnoj situaciji! (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.24 u 14:29

Definitivno ima iskustva da priča o tome.

Kladio Bravo, bivši golman Mančester Sitija i Barselone, uporedio je situaciju u oba kluba, te istakao da se Barsa ponaša ne baš u skladu sa svojim renomeom.

„Barsa funkcioniše kao mali klub, a ogroman je klub širom sveta. Gigant. Real Madrid i Barselona su najveći klubovi po pitanju medija, popularnosti. U Aziji, SAD, svuda… Gigant, ali interno je veoma mali klub. Uvek ista lica, nekoliko ljudi. Igrači, osoblje, tri ili četiri radnika obezbeđenja, kuvari i još po nešto…“, rekao je Bravo, pa dodao:

„Mančester siti je interno gigantski klub. Velikan. Po pitanu resursa, nema granice. Ima ljude na bazenu, u svlačionici, medicinskoj bloku, u teretani… Mnogo ljudi. Ne štede resurse i osoblje kako bi se igrači razvijali najbolje moguće i ništa ne nedostaje. Jedina briga vam je igranje. Imali smo najboljeg kondocionog trenera. Ne jednog, nego dva ili tri. U medicinskom bloku je bilo 20 ležajeva, ne pet. Imaju dv aili tri doktora“, zaključio je Bravo.

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter