4
Fudbal

Djiga Yacouba Nasser Osman Bukari Inbeom Hwang Crvena Zvezda - Partizan, Superliga Srbije, Srbija, Beograd Mart 9, 2024. (photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

NAJBOLJI ŠTOPER IDE IZ ZVEZDE?! Crveno-beli dobili veliku ponudu za defanzivca!

Objavljeno: 23.08.24 u 16:12

Ostaje li Zvezda bez defanzivca?!

Naser Điga mogao bi da postane bivši igrač Crvene zvezde ovog leta, jer je za njegove usluge zainteresovan Hofenhajm iz Bundeslige.

Prema informacijama „Fussbal.news“ portala, specijalizovaog za aktuelnosti u klubovima iz Nemačke, defanzivac bi za šest ili sedam miliona mogao da pormeni sredinu.

Reprezentativac Burkine Faso je ovog leta i zvanično postao štoper šampiona Srbije, a prošlu sezonu je bio u Beogradu na pozajmici iz Bazela.

3
23
4 Komentara
  1. Ako neko planira u Zvezdi prodaju taj radi protiv interesa kluba ili za svoj interes! Ponovo ću reći. Momak sve ima a što je još strašnije i dalje će napredovati. Pa za ovo vreme kod nas već je unapredio svoju igru, brže igra i fudbalski brže razmišlja. A ima samo 21 god. Sad je njegova vrednost veća od 10.000.000. Azamislite kroz godinu ili 2 koja će to zlatna koka da bude.?

    2
    0
    Odgovori
  2. Nikako prodati Djigu.Brz,skocan.dobar na lopti,dobro cita protivnika,malo da popravi igru glavo i da ojaca.Bice strasan stoper.

    3
    2
    Odgovori
  3. Nikako ne prodati Djigu bice strasan stoper,brz,dobar na lopti skocan,malo da popravi skok igru a i prilicno dobro cita protivnika.Prodati Stojica pa i Spajica.

    3
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter