0
ATP

FOTO: Starsport

ĐOKOVIĆ JE NAJBOLJI SVIH VREMENA, ČOVEK DRŽI SVAKI REKORD: Legenda tenisa pričala o GOAT trci!

Objavljeno: 23.08.24 u 19:39

Evo šta ima da kaže.

Mats Vilander je veliki teniski šampion, živa legenda, a sada i stručni konsultant. Poznat je po tome što je veći deo karijere osporavao Đokovića, ali nedavno se pomirio sa činjenicama.

„Očigledno je da to sve nas koji smo u sportu čini uzbuđenim i srećnim. Sada jasno možemo da kažemo, bilo da je u pitanju muški ili ženski tenis, da je neko ko osvoji 24 grend slema, olimpijsko zlato i Dejvis kup, i neko ko je osvojio najviše turnira serije 1.000 i imao bolji skor sa rivalima u velikoj trojci, ustvari BOAT – najbolji igrač svih vremena“, kaže Mats i dodaje.

„Ja sam bio jako uzbuđen. I izuzetno iznenađen da je uspeo to da iznese pod pritiskom, u poređenju sam njegovim pokušajem da osvoji Vimbldon. Ovo su mu bile poslednje Olimpijske igre i uspeo je to da uradi na najmanje omiljenoj podlozi, barem bi tako mnogi rekli, na ‘Filip Šatrijeu’. Ali nije još završio i to sam rekao i na Vimbldonu, osvojiće bar još jedan, dva čak i tri slema“. 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter