7
Košarka

Uros Plavsic during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 2 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on May 15, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

ZVEZDAŠ SAM OD MALIH NOGU, NAUČEN SAM DA JE TO JEDINI PRAVI PUT: Novo pojačanje Zvezde iskreno o predstojećoj sezoni!

Objavljeno: 22.08.24 u 20:03

Evo šta je imao da kaže.

Uroš Plavšić je novi košarkaš Crvene zvezde, ne krije da je svestan kolika su očekivanja od zvezdaške javnosti, ali ističe da je isto veliki plus što je trenirao sa Jokićem i Milutinovim.

„Naravno, hteo bi pre svega da kažem da mi je velika čast što sam deo Zvezdine porodice, a što se tiče reprezentacije i osvojene medalje, jako lepo iskustvo za mene. Biti sa tim momcima, toliko vremena provesti sa Jokićem, najboljim igračem na svetu i Milutinovim, znači mi dosta što sam trenirao sa njima. Nadam se da će stvari koje sam naučio da će doći do izražaja“, rekao je Plavšić.

Počele su pripreme, kako ti izgleda početak?

„Super, meni nedostaje takmičenje što se košarke tiče. Ranije sam završio sezonu zbog povrede. Jednostavno, radujem se svakom trenutku provedenom na terenu. Svi su me super prihvatili. Dosta novih lica kako za mene, tako i za momke koji su ostali od prethodne sezone. Polako se upoznajemo, radimo naporno, stvaramo timsku hemiju koja je jako bitna za narednu sezonu. Jako se radujem početku nove.“

„Naravno, ja to nisam krio. Zvezdaš sam od malih nogu. Roditelji su me učili da je to jedini pravi put. Rekao sam da sam zahvalan njima na tome. Poruka za navijače je da dođu na svaku utakmicu i podrže nas u što većem broju. Njihova podrška će nam jako značiti jer kao i ja, znam da se dosta momaka hrani time. To je neki dodatni motiv da se samo igra sve jače, brže i hrabrije. Nadam se velikoj podršci i da ćemo im vratiti na jedan borben način“, zaključio je Plavšić.

 

13
2
7 Komentara
  1. Deset tekstova o igračima instalacije, jedan o igraču Zvezde. Ali i taj jedan smeta navijačima instalacije. Upitajte se za koga će navijati generacije koje sada upoznaju košarku. Da li će klinci moći da se poistovete sa 11 crnaca u prvoj postavi vaše instalacije?

    1
    0
    Odgovori
    • Tebi batice izgleda fali neka instalacija. Kada su vas ubedili da navijate za zvezdu, a ne za FMP, ubediće se i neke buduće generacije da navijaju za 11 crnaca u postavi. Lepo kažeš, samo polako

      0
      0
      Odgovori
      • а ти си изгледа глупљи од овог првог? свака част, јер је стварно јака конкуренција.

        0
        0
        Odgovori
  2. ovaj covek zasluzuje prezir i neku vrstu sazaljenja . zaista mislim da mu je odavno stao mozak. kako tumaciti izjavu od pre mesec dana da je normalno kucno vaspitanje navijati za zvezdu tj cergu, sad ponovo ladno izjavljuje da je to jedini put verovatno misli u zivotu, sta li misli djavo bi ga znao. moj decko uvredio si sve normalne ljude koji navijaju za druge klubove, ili uopste ne navijaju ni za jedan tim. mislim da ce te ta izjava pratiti kroz celu karijeru i kasnije kao nesto najgluplje sto si mogao reci. plavsicu visoki, mali covece bas si malen i prizeman.

    0
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter