2
Košarka
Džejms Naneli

James Nunnally, #21 of Partizan Mozzart Bet Belgrade in action against Milos Teodosic, #4 of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 1 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on May 13, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

TI SI LAŽOV I MANIPULATOR: Objava Nanelija koja će zapaliti internet!

Objavljeno: 22.08.24 u 22:46

Oglasio se na Instagramu.

Džejms Naneli već par dana vodi rad sa KK Partizan oko navodne klevete, a crno-beli su se oglasili saopštenjem.

Ipak nije ni šuter ostao dužan, pa je na Instagramu misteriozno okačio distrek Kendrika Lamara.

„Mogu da podebljam tu rečenicu, ali ću te ovog puta poštedeti jer je to čin moje ljubaznosti. Znam da si majstor manipulacije i veliki lažov takođe. Prestani da govoriš laži o meni i ja neću govoriti istinu o tebi“, rekao je Naneli.
 

27
0
2 Komentara
  1. Dokle to dovodjenje stranih,, bomba“ igrača kako ih ovi šljam ne pismeni novinarčići nazivaju??
    Dokle bre to dovodjenje istrošenih i nikakvih koš majstora, a naša deca stagniraju pa će mo se uskoro pitati kao i u fudbalu šta je sa našim sportom. Redovno čitamo od ovih kvazimoza tupih novinarčića onu poznatu reč Šarenca BOMBA da je doveden još jedan propali košarkaš u redove Partizana Zvezde i ostale klubove.
    BOMBA odlazi i dobiva šut kartu kada pokažu da pojma ne maju i da se kao BOMBA nisu uklopili u igru koju trener zahteva. Dotle im je novinarska BOMBA ispraznila kasu. I šta reći?????
    B O M B A

    0
    0
    Odgovori
  2. Završava se još jedna u nizu Partizanovih sapunica. Časovi ljubavi se na kraju pretvaraju u iznošenje prljavog veša, i prepucavanje u medijima. Naravno drugačije i ne može da se završi kada se „ljubav“ gradila na veštačkim i isforsiranim pričama.

    6
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter