1
Evrokupovi
Partizan v KAA Gent UEFA Conference League Play Off

FOTO: Starsport

STANOJEVIĆ ISKREN NAKON NOVOG PORAZA: Nismo iskoristili šanse, ali smo bolji nego pre!

Objavljeno: 22.08.24 u 23:13

Kraj meča u Humskoj.

Partizan večeras u praznoj Humskoj od 20.15 dočekao jke Gent, a crno-belima je ovo poslednja šansa da se ove sezone domognu Evrope.

Rezultat nakon devedeset minuta fudbala bio 0:1 timi iz Belgije.

Aleksandar Stanojević je  izneo svoje viđenje meča.

– Da ne budem demagog, stvarali smo šanse, bili smo opasni za razliku od meča sa Luganom ovde, sada jesmo bili, ali nažalost nismo iskoristili te šanse – rekao je Stanojević, koji ističe da njegova ekipa može u revanšu u Belgiji da se nada prolazu.

– Gent je dobra ekipa. Videli smo da možemo da igramo, zašto da ne, žao mi je što nije bilo navijača, uz ovu igru da smo imali navijače bilo bi dosta bolje.

– Jesam, falilo je karaktera da damo gol, ako uđete u kazneni prostor, morate da imate ekstra želju da date gol – rekao je Stanojević.

4
9
1 Komentara
  1. Halo majstore Stanoje bili smo opasni kazes pa vidim ljudima Genta spale gace, pa nije dovoljno samo uci u 16erac treba dati gol to si zaboravio a takvoga nema Partizan oni nemaju ideju kako neznaju sta ce sa loptom, Severina Zahid ponovo najgori Medina takodje daj boze da je onaj kurton Gox dobro povredio nogu da neigra vise neka ide odakle je i dosao glumac da je fudbaler ono fukara obicna kao Saldanja isto, prodace te ga u .urcu niko ga vise nece nema od toga nista falio karakter da damo gol sta ti to znaci falio golgeter koji to olako radi i sa i bez karaktera Stanoje i ti polako prdis ucabar ni od tebe kao strucnjaka nista ZBOGOM EVROPO I OVE GODINE HAHA ZALOST TUGA JAD I CEMER LOPOVLUK NEZNANJE LOSE PRIDOSLICE NULAAAAAAA

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter