0
Domaći fudbal
Partizan v Spartak Mozzart Super League Season 2023/2024

Partizan v Spartak Mozzart Super League Season 2023/2024

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA NAHVALIO LALATA: „Smatram da je Lalatović jedan od najboljih stručnjaka u eliti!“

Objavljeno: 22.08.24 u 15:42

„Siguran sam da će i Lučance podići na još viši nivo i da će ta ekipa biti kandidat za plasman u plej-of.“

Fudbaler Čukaričkog, Đorđe Ivanović je izrazio očekivanja pred nadolazeći susret sa ekipom Mladosti u šestom kolu Superlige Srbije. On je napomenuo da se njegova ekipa mora fokusirati tokom celog meča kako bi se suočila sa težinom izazova.

U petak, u 21 čas, Mladost će ugostiti Čukarički na svom terenu u Užicu. Tim sa Banovog brda trenutno drži treće mesto na tabeli Superlige Srbije sa 10 bodova, dok je Mladost sedma sa 7.

Ivanović je naglasio da Mladost ima značajno iskustvo u Superligi Srbije.

Istakao bih i mlade igrače u lučanskom timu, evo već godinama unazad Mladost ima i odlične transfere, prodali su Gordića, Sremčevića, Veličkovića… I ove sezone imaju odlične ‘bonus’ igrače, sjajno su ukomponovana ekipa – rekao je Ivanović, prenosi zvanični sajt kluba. Ekipu Mladosti je pre 10 dana preuzeo Nenad Lalatović.

Sa novim trenerom dosta su toga dobili. Smatram da je Lalatović jedan od najboljih stručnjaka u eliti, veliki motivator, svi igrači često ističu da je zadovoljstvo raditi sa njim. I on ima dosta iskustva, promenio je mnogo klubova i gotovo uvek ostvarivao odlične rezultate. Siguran sam da će i Lučance podići na još viši nivo i da će ta ekipa biti kandidat za plasman u plej-of. Zaista ga cenim, uz to odlično poznaje i filozofiju Čukaričkog, u kojem je takođe bio trener – naveo je fudbaler Čukaričkog.

On je dodao da se nada pozitivnom rezultatu u Užicu.

Što se tiče duela protiv Mladosti, očekujem da će biti drugačije u odnosu na gostovanja Spartaku i OFK Beogradu, ipak igramo protiv daleko iskusnijeg tima. Biće i dosta nadmudrivanja i taktike, ali smo spremni na svaki mogući scenario. Imamo iskustvo od prošle sezone, kad smo u Lučanima gol primili u prvom minutu, a do kraja nismo uspeli da promenimo tok meča. To najbolje govori o modelu igre Mladosti, a na nama je da budemo maksimalno koncentrisani od početka do kraja meča – zaključio je Ivanović.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter