2
Evrokupovi
Crvena Zvezda and Cukaricki Kup Srbije Final Match Season 2023/2024

Crvena Zvezda and Cukaricki Kup Srbije Final Match Season 2023/2024

TERZIĆ JE JASAN: „Očekivao sam bolju igru, na Marakani su padali i mnogo veći timovi!“ (FOTO)

Objavljeno: 21.08.24 u 11:00

Zvezda revanš utakmicu igra za sedam dana u Beogradu!

Crvena zvezda sinoć je izgubila od norveškog Bodea rezultatom 2:1 u prvoj utakmici plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-beli i dalje imaju aktivan rezultat i očekuje se paklena utakmica u Beogradu sledeće nedelje na stadionu „Rajko Mitić“.

Srpski šampion će predvođen svojim navijačima pokušati da nadoknadi rezultat i drugu godinu zaredom se plasira u samu elitu evropskog fudbala.

Svoje viđenje cele utakmice i igru Crvene zvezde prokomentarisao je generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić:

Da budem sasvim iskren očekivao sam bolju igru Crvene zvezde. Medjutim, sve priče o teškom gostovanju u Bodeu su se ispostavile kao tačne. Brza podloga njihovog terena je izazvala nesigurnost kod naših igrača.
Ali i pored svega u Beograd se vraćamo sa aktivnim rezultatom. Imamo veliku priliku da pobedom na prepunoj Marakani obezbedimo učešće u prvom izdanju nove Lige šampiona u njenom izmenjenom formatu. Verujem da je svima jasno da to možemo i da je to ostvarivo. Verujem u naše igrače i našeg trenera Milojevića. Mnogo razloga imamo da verujemo.
Ali sam i siguran da će to biti mnogo izvesnije i sigurnije uz podršku svih naših navijača. Želim da pozovem zvezdaše iz svih krajeva Srbije, iz Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije, da Marakana u sredu bude krcata i da podrškom sa tribina, verom i optimizmom, ponesu ovu ekipu koja sigurno ima kvalitet, do Lige šampiona.
Na Marakani su padali i mnogo veći timovi i ostvarivani su uspesi i kada se činilo da to nije moguće. Sada je itekako moguće i verujem da svi navijači prepoznaju trenutak da ovom timu koji ima veliki kvalitet, treba pomoć sa tribina kako bi ostvarili još jedan veliki uspeh i Crvenoj zvezdi doneli osam novih utakmice Lige šampiona.
Zvezdaši, dođite u sredu da ispisemo novu stranicu Zvezdine istorije. Verujemo da zajedno možemo do nove Lige šampiona – rekao je Terzić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

7
10
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter