1
Evrokupovi
PARTIZAN PRESS 05

FOTO: Starsport

OVAJ IGRAČ JE VELIKA ŽELJA STANOJEVIĆA: Trener Partizana izrazio oduševljenje napadačem koji je veoma blizu crno-belih! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 21.08.24 u 13:38

„Romanić je igrač koji ima karakter, naše gore je list.“

Partizan se sprema za nadolazeći evropski izazov, gde će se susresti s Gentom u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Ova utakmica će odlučiti da li će crno-beli uspeti da se plasiraju u grupnu fazu takmičenja.

Iako je pred njima težak zadatak, čini se da su u Humskoj spremni za ovaj izazov.

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević, podelio je svoja razmišljanja o različitim temama pred ovaj ključan meč, uključujući i potencijalni dolazak Lazara Romanića, igrača koji je nedavno povezan s crno-belima. Romanić je ranije bio jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera Crvene zvezde, ali mu je karijera krenula drugačijim putem.

Stanojević je istakao značaj Romanića:

To je igrač za kojeg tačno znamo šta može da donese. Romanić je igrač koji ima karakter, naše gore je list, ima intenzivna kretanja u fazi napada i sa i bez lopte. Drugačiji igrač i od Takija Nikolića i od Jovanovića, a možemo da ga koristimo i na boku. Eto, možemo otvoreno da kažemo da je on moja želja. Da li je blizu realizacije, imamo 30 igrača, čekamo da se neke stvari reše tu. Čekamo i da dođe do dogovora klubova – poručio je Stanojević.

Partizan and Zeleznicar Mozzart Super League Season 2023/2024
Partizan and Zeleznicar Mozzart Super League Season 2023/2024
17
8
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter