4
Evrokupovi
MILOJEVIC BODE

FOTO:Printscreen/Youtube

NORVEAŽANINA ZANIMAJU NEFUDBALSKE STVARI: Milojević dobio pitanje o jednoj zastavi na tribini i ovako odreagovao! (VIDEO)

Objavljeno: 21.08.24 u 10:29

Brzo je uskočio PR tim Zvezde!

Konferencija za medije donela je neobičan trenutak kada je norveški novinar postavio pitanje treneru Crvene zvezde, Vladanu Milojeviću, nakon utakmice protiv Bode Glimta, koju je tim sa severa Evrope dobio rezultatom 2:1.

Novinar je izrazio interesovanje o mišljenju Milojevića o prisustvu zastava sa natpisom „Nema predaje“ na tribinama, pri čemu su te zastave sadržale obris Kosova i Metohije. Nakon što je PR kluba zatražio dodatno pojašnjenje pitanja kako bi se bolje razumelo, stigla je i reakcija Crvene zvezde.

Ubrzo je usledio kratak komentar da klub ne planira da daje nikakvu izjavu povodom ovog pitanja, te je konferencija odmah prešla na pitanja srpskih novinara.

Evo kako je to izgledalo:

7
2
4 Komentara
  1. Slušajući Miloja, da ne znam sa kim smo igrali, imao bih utisak da smo u najmanju ruku igrali protiv Mančester Yunajteda! E moja Zvezdo, na niske grane si spala kad protiv ovakvih ekipa 70 minuta igraš bunker i ne šutneš gotovo ni jednom na gol!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Niste vi za nigde, sedite tu gde ste u nekoj šnje lizi, a ovi novinarčići nek i dalje muču – bomba, nevidjeno pojačanje. brutalan fudbaler, čudo od fudbalera.
    Za nigde vi niste kao ni ovi brutalni seoski novinarčići koji dan škole nisu videli. Jednom rečju bljakkkkk od fudbala.

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter