0
Košarka
Partizan Mozzart Bet Belgrade v Maccabi Playtika Tel Aviv Turkish Airlines EuroLeague

FOTO: STARSPORT

MILJENIK NAVIJAČA NAPUŠTA KLUB: Partizan se zvanično oprostio od Džejmsa Nanelija!

Objavljeno: 21.08.24 u 20:11

Brzo je ušao u srca navijača Partizana!

Američki košarkaš Džejms Naneli završio je svoju epizodu u Partizanu, što je zvanično potvrdio beogradski klub putem svojih društvenih mreža. Nakon dve godine provedene u crno-belom dresu, Naneli napušta Beograd.

Na nedavno održanoj „crno-beloj simfoniji“, na kojoj je Partizan predstavio tim za predstojeću sezonu, Naneli nije bio prisutan, što je dodatno ukazivalo na njegov odlazak.

Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, kasnije je otkrio da je protiv Nanelija pokrenut disciplinski postupak, što je samo potvrdilo da je rastanak bio neizbežan. Konačno, Partizan se oglasio i zvanično potvrdio rastanak.

Nakon dve sezone u crno-belom dresu, Džejms Naneli od naredne sezone neće igrati za Partizan, Košarkaš koji je zbog svega pruženog na terenu postao jedan od ljubimaca navijača Partizana, više neće biti deo tima, ali ostaje neizostavni deo istorije Kluba kao važan deo generacije osvajača sedme titule regionalnog šampiona! Džejms, želimo ti puno sreće i uspeha u nastavku karijere – stoji u objavi Partizana.

0
9
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter