0
Košarka
Crvena Zvezda and Partizan Aba League Season 2023 2024 Final Game 2

Crvena Zvezda and Partizan Aba League Season 2023 2024 Final Game 2

JOŠ UVEK POSTOJI ŠANSA ZA NANELIJA I PARTIZAN?! Otkriva predsednik Partizana!

Objavljeno: 21.08.24 u 12:32

„Naneli je kažnjen što se potukao sa igračem Zvezde i sada smo u vakuum periodu sa njim i zato se nismo oprostili od njega.“

Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović, pojavio se danas u jutarnjem programu na TV „Prva“ i naglasio da je zadržavanje Balše Koprivice kao jedinog preostalog igrača iz prethodne sezone deo strateškog plana kluba.

Mijailović je izrazio očekivanja da će Koprivica pokazati svoj potencijal i da će nadolazeća sezona biti „njegova“.

Ja sam rekao Balši Koprivici da od njega očekujem mnogo više nego prethodnih sezona. Imao je zdravstvenih problema. Dečko je Partizanovac, sin legende kluba i zaslužuje uspeh. Planski je bilo da ostane u klubu, ovo će biti njegova sezona – rekao je Mijailović.

U nastavku, Mijailović je govorio o Džejmsu Naneliju i Brunu Kaboklu, objašnjavajući da klub nije zvanično rekao zbogom ovim igračima, ali da su obojica kaznjeni zbog prekršaja pravila ponašanja. Takođe je otkrio razloge zbog kojih je Naneli izostavljen iz tima za „večiti derbi“ tokom finalne serije plej-ofa AdmiralBet Super lige Srbije.

Što se tiče Nanelija radi se o mnogo dobrom momku, veliki je borac i zavoleo je Partizan. Ne smemo zaboraviti na incident sa igračem Zvezde na kraju prošle sezone. Ko god bio kriv on je tu napravio prestup. Željko je doneo odluku, a ja je podržao, da ne igra u meču finalne serije šampionata Srbije, iako je na prošloj bio najbolji igrač. Zamislite da smo doneli odluku da igra, pa se na utakmici dogodi incident i Evroliga nas diskvalifikuje, što smo to dozvolili.

Igrači uz ugovor potpisuju i disciplinski pravilnik koji reguliše kako moraju da se ponašaju i postoje kazneni penali ako se prekrši pravilnik. Naneli je kažnjen što se potukao sa igračem Zvezde i sada smo u vakuum periodu sa njim i zato se nismo oprostili od njega.

Mijailović je dodao da nije moguće da Kaboklo napusti klub pre kraja takmičarske sezone, ističući da je igrač prekršio disciplinski pravilnik zbog nesporazuma sa menadžerom o mogućnosti ranijeg odlaska.

Ne možete da dođete u situaciju da Kaboklo ode pre kraja takmičarske sezone. On je igrač pod ugovorom, i on je prekršio disciplinski pravilnik, jer nije razumeo menadžera da može ranije da ode. Mi tako funkcionišemo, poštujemo disciplinski pravilnik.

6
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter