3
Košarka
Džejms Naneli

James Nunnally, #21 of Partizan Mozzart Bet Belgrade during the Aba League Season 2023-2024 Final Game 2 match between Crvena Zvezda and Partizan at Aleksandar Nikolic hall on May 15, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

IZLGEDA DA SE DŽEJMS NANELI LOŠE RASTAO SA PARTIZANOM: „Niste me plaćali na vreme dve godine“

Objavljeno: 21.08.24 u 23:40

Naneli u poslednje vreme ispoljava dosta burne reakcije na društvenim mrežama!

Džejms Naneli se večeras oglasio na svom nalogu na mreži „X“ povodom današnje zvanične objave kluba kojom je potvrđen njegov rastanak sa crno-belima.

Ova objava usledila je nakon intervjua predsednika Partizana, Ostoje Mijailovića, na TV Prva, gde je pojasnio razloge zbog kojih klub ranije nije ozvaničio Nanelijev odlazak.

Mijailović je tom prilikom otkrio i da je postojala opasnost da Partizan bude kažnjen od strane Evrolige zbog incidenta između Nanelija i Lazarevića tokom finalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige.

Igrači uz ugovor potpisuju i disciplinski pravilnik koji reguliše kako moraju da se ponašaju i postoje kazneni penali ako se prekši pravilni. Naneli je kažnjen što se potukao sa igračem Zvezde i sada smo u vakum periodu sa njim i zato se nismo oprostili od njegarekao je Mijailović.

Večeras je stigao i Nanelijev odgovor predsedniku Partizana, i to znatno oštriji nego što se moglo očekivati, a uz to je pokrenuo i novu temu na temu isplate zarada igračima.

Naneli je naglasio da je kod pomenutog incidenta “delovao u samoodbrani“ i dodao:

Hajde sada, hajde da ne pričamo o timskim pravilima i propisima.  Ne možete ovo da kažete, a da mi ne platite na vreme 2 godine, pretpostavljam da se pravila i ugovori primenjuju samo ako ih igrači ne poštuju?! Zaustaviću se ovde  napisao je Naneli.

17
1
3 Komentara
  1. Sramota je ponašati se ovako prema čoveku koji je uvek davao maksimum i nije dao na sebe i na Partizan. Možda je neko naredio… Bolje da se ovde zaustavim

    0
    0
    Odgovori
  2. Naravno tek sad polako izlaze na videlo svi incidenti koji potvrđuju da je Naneli obični siledžija. Sve je to do sada moralo da se zataška da bi se bajka o Partizanu i dalje prodavala. Sramota za Partizan i za novinare u Srbiji koji i dalje učestvuju u ovoj farsi.

    0
    2
    Odgovori
  3. Da je bilo u samoodbrani, ne bi snimak tuče „misteriozno“ nestao, već bi ga Ostoja odmah podelio svojim novinarima i od toga napravio neviđenu dramu. Dakle budi zahvalan Ostoji koji te je zaštitio jer si mogao da završiš u zatvoru.

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter