0
Evrokupovi
FK Partizan v KAA Gent UEFA Conference League

FOTO: STARSPORT

GENT U PROBLEMIMA PRED MEČ SA PARTIZANOM: Dva najbolja igrača neće nastupati protiv crno-belih!

Objavljeno: 21.08.24 u 22:51

Partizan sutra igra protiv Genta!

Trener Genta, Vuter Vranken, suočava se s kadrovskim problemima pred sutrašnji meč u Beogradu, jer neće moći da računa na Cujošija Vatanamea i Hjun Sok Honga.

Pripreme za duel u Humskoj nisu išle po planu za belgijski tim. Pored kašnjenja leta, dodatne poteškoće izazvane su nedostatkom ključnih igrača.

Gent će morati da se suoči sa Partizanom bez svog najboljeg igrača, Hjun Sok Honga, koji nije igrao ni tokom vikenda, a sada je odsutan zbog transfera u Trabzon. Trener Vranken je bio svestan ove situacije, ali mu dodatni udarac predstavlja činjenica da u Beograd nije stigao ne samo bez Honga, već i bez Vatanamea, još jednog važnog člana ekipe

– Dva igrača nisu u sastavu tima, Cujoši Vanatame neće biti u timu zbog bolesti, takođe ni Hjun Sok Honga zbog transfera – rekao je Gentov trener Vuter Vranken i nastavio:

– Novi igrači su fizički spremni, mogu da budu deo tima, mogu da startuju, oni su dodatna opcija. Imaju dobre tehničke kvalitete. Varila pokazuje kombinaciju tehničkih i individualnih kvaliteta, sjajan je na lopti. Bolje je da imate više izbora, nego da ga nemate. Bili smo dominantni u meču sa Silkeborgom, stvarali šanse, možda u nekom delu igre nije bilo toliko upečatljuvo, sjajno je što igrači ulažu strast na terenu.

Olakšavajuću okolnost za Gent trebalo bi da predsatvlja činjenica da će tribine stadiona u Humskoj ulici biti prazne. Partizan se još jednom našao na tapetu UEFA, ponovo je kažnjen.

– Igramo protiv veoma dobrog tima koji se sjajno brani i koji ima jak individualni kvalitet gde mogu da reše meč. Imaju dobru radnu etiku, ali verujemo u svoje šanse. Teško je reći da li je prednost ili ne kada imate navijače na terenu, jer publika ovde može da bude ‘teška’, nekada je amosfera fenomenalna i izvor energije za domaćina, ali može da bude i dodatni pritisak – podvukao je Vuter Vranken.

3
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter