0
Evropske lige
Serbia Training Session And Press Conference UEFA EURO 2024, Group C

Serbia Training Session And Press Conference UEFA EURO 2024, Group C

VIOLA SE OZBILJNO POJAČAVA: Srpski reprezentativac na korak od Fiorentine!

Objavljeno: 20.08.24 u 22:00

Gonzales u Juve, Kostić u Firencu, vrlo verovatno!

Filip Kostić, reprezentativac Srbije i fudbaler Juventusa još uvek se bori sa posledicama povrede kolena koju je doživeo tokom Evropskog prvenstva. Kako se prelazni rok bliži kraju, sve ukazuje na to da bi se njegov put mogao okrenuti ka novoj destinaciji.

Prema najnovijim izveštajima iz Italije, Fiorentina je izrazila ozbiljno interesovanje za Kostića. Klub iz Firence je već započeo preliminarne pregovore o mogućem angažmanu srpskog fudbalera. Razmatra se mogućnost da Kostić pređe u Fiorentinu na pozajmicu do kraja tekuće sezone, iako još uvek nisu razjašnjeni uslovi oko eventualnog otkupa ugovora.

Nakon dolaska novog trenera Tijaga Mote, koji očigledno ne planira da računa na Kostića, špekulacije o budućnosti srpskog fudbalera su uveliko u toku. Ranije su se pominjale različite opcije uključujući Kristal Palas i Al Ain, ali sada se čini da je Fiorentina postala glavni kandidat.

Uz to, Juventus i Fiorentina su već u fazi pregovora oko transfera Nika Gonzalesa, koji će uskoro preći u Torino za iznos od 35 miliona evra. Kostić bi mogao krenuti u suprotnom pravcu, ali to će biti deo potpuno odvojenog posla.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter