2
Evrokupovi
Partizan v Lugano, UEFA Europa League third qualifying round, 1st leg

FOTO: STARSPORT

UEFA BAŠ NE VOLI CRNO-BELE: Partizan kažnjen dva puta za jedan dvomeč!

Objavljeno: 20.08.24 u 18:57

Partizan je jedan od timova koji je često na udaru evropske kuće fubala!

UEFA je danas potvrdila novu kaznu za Partizan, koji će, podsetimo, morati da ugosti Gent bez prisustva publike u Humskoj, u okviru kvalifikacija za Ligu konferencija.

Evropska fudbalska organizacija sankcionisala je Partizan zbog incidenta na prvom meču sa Luganom, a danas je dodala kazne i zbog dešavanja na revanšu, uključujući rasističko i/ili diskriminatorno ponašanje, neprikladne transparente i upotrebu pirotehnike.

Ukupna novčana kazna iznosi 40.750 evra, a navijačima Partizana zabranjen je i odlazak na revanš protiv Genta u Belgiji.

2
8
2 Komentara
  1. vec sam rekao kada ste losi i uefa gleda da vas sto pre eleminise sa zalutaloga puta sramota sta je nas Partizan doziveo losim neadekvatnim pojacanjima naprimer Zubeiru kaze drago mi je sto mogu od Stanoja mnogo da naucim, svasta ti nisi nikakvo pojacanje za Partizan kada sada moras da ucis da igras .ebiga . Koga god da pitam od Partizanovaca svi kazu propala stvar klub i kao da ih neiteresuje bas nimalo strasno dali nam je klubu dosao kraj

    0
    0
    Odgovori
  2. HAOS OD RUKOVODSTVA. J*BIVETRI I NESPOSOBNI AMATERI VODE NAM KLUB. SVE SAMI VETROPIRI I IDIOTI ZALUTALI U FUDBAL. TREBA SPOSOBNA ZDRAVA RUKA ,OVO JE HAOS.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter