1
Evrokupovi
FK Partizan v Kolubara Super League Season 2021/2022

FK Partizan v Kolubara Super League Season 2021/2022

U PARTIZANU ČESTO OSPORAVAN, A SADA: Ovaj fudbaler je kapiten jermenske senzacije u Evropi! (VIDEO)

Objavljeno: 20.08.24 u 22:19

Čuda pravi ovaj klub!

Ekipa iz Jermenije koja nosi ime Noa trenutno se nalazi na pragu istorijskog uspeha, jer je samo 90 minuta udaljena od ulaska u grupnu fazu Lige konferencije.

Klub je predvođen iskusnim golmanom Ognjenom Čančarevićem i kapitenom Aleksandrom Miljkovićem, desnim bekom koji je ključna figura u odbrani.

U prvom meču plej-ofa, Noa je na svom terenu deklasirala slovački Ružomberok rezultatom 3:0. Već u četvrtom minutu, Gregorio je otvorio skor, dok je Manveljan povisio prednost u 79. minutu. Konačan rezultat postavio je Mateuš u drugom minutu nadoknade, čime je praktično obezbedio prolaz svog tima.

Vredno je pomenuti da je sredinom drugog poluvremena stadion bio bez struje, što je stvorilo kratak prekid, ali nije uspelo da poremeti domaću ekipu. Ovaj dvomeč je samo poslednji u nizu uspeha koje je Noa postigla, jer su u prethodnoj rundi kvalifikacija šokirali sve eliminacijom AEK-a iz Atine.

4
0
1 Komentara
  1. Zasto HS uporno sugerise da je Miljkovic i u sadasnjim godinama potencijal za Partizan? Da li je moguce da su grobari toliko naivni?

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter