0
Evrokupovi
слика 2024 08 20 234101405

FOTO: FK Crvena zvezda

TRENER BODEA JE MALO RAZOČARAN: Evo koji je razlog njegovog nezadovoljstva! (VIDEO)

Objavljeno: 20.08.24 u 23:42

Revanš utakmica se igra za sedam dana na stadionu „Rajko Mitić“!

Norveški Bode savladao je Crvenu zvezdu u prvom meču dvomeča u plej-of rundi kvalifikacija za Ligu šampiona na svom terenu, pobedivši rezultatom 2:1.

Trener domaće ekipe, Kjetil Knutsen, bio je generalno zadovoljan rezultatom, ali nije bio srećan zbog načina na koji je primljen gol. U izjavi za TV Arena Sport, istakao je:

Malo sam razočaran, jer smo mnogo govorili o prekidima. Analizirali smo njihov prekid i razočaran sam što smo primili gol na takav način. Imali smo odličan momenat u drugom poluvremenu, postigli dva brza gola i imali nekoliko šansi za treći. Igramo protiv ekipe koja ima dosta iskustva, nije lako. U poslednjih 15 minuta smo izgubili koncentraciju.

Protivnik nas je pritisnuo. Imali smo jednog ekstra igrača vrlo blizu. Mnogo više su oni napadali po krilima, čak su se i napadači izvlačili na krila. I mi smo mnogo gubili lopte.

O revanš meču?

Čuli smo mnogo dobrih stvari o atmosferi na stadionu, ali ovo je sve otvoreno. Nadam se da ćemo mnogo toga naučiti iz ove utakmice i mislim da smo spremni za dobru borbu naredne nedelje.

4
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter