0
Kladionica
cukaricki zvezda 266676

FOTO: STARSPORT

NORVEŠKI BEDEM DOČEKUJE ZVEZDU: Poslednja prepreka za crveno-bele!

Objavljeno: 20.08.24 u 16:11

Poslednja prepreka za crveno-bele!

Crvena zvezda večeras igra najvažniji meč sezone – odlučujuću utakmicu za plasman u Ligu šampiona protiv norveškog šampiona Bodo/Glimta. Crveno-beli će morati da pruže svoju najbolju partiju kako bi obezbedili plasman i zaigrali ponovo protiv najboljih evropskih timova u sezoni 2024/25.

Bodo/Glimt je na poslednje 4 utakmice kvalifikacija postigao čak 12 golova i dolazi u ovaj meč sa velikim samopouzdanjem. Sa druge strane, Zvezda juri ka petoj uzastopnoj duploj kruni i započela je avgust vrlo uspešno, a večeras mora da dokaže da je spremna i za najveće izazove na evropskom planu​.

Istorijski gledano, srpski klubovi se mogu pohvaliti znatno većim uspehom u Ligi šampiona, dok je poslednji norveški klub koji je učestvovao u ovom elitnom takmičenju bio Rosenborg – pre čak 17 godina.

Odlučujuće, uzbudljivo veče možete upotpuniti uz AdmiralBet specijalnu ponudu i promo kod EVROPA, koji donosi 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita svakog dana kada se igraju mečevi Lige šampiona, Lige Evrope i Lige konferencija. Pored toga, kladionica AdmiralBet je spremila sjajne specijale kao što su specijal da će obema ekipama biti dosuđen penal, ili da će Hvang i Puma postići 2 ili više gola.

Kompletna ponuda specijala, kao i navedena promocija, su dostupni svim registrovanim korisnicima na AdmiralBet.rs.

Za registraciju je potrebno izdvojiti samo nekoliko minuta i može se kompletirati u svega par klikova na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Posetite AdmiralBet.rs, pokupite FREEBET i naplatite svoje poznavanje evropskog fudbala – samo u AdmiralBetu!

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter