0
Košarka
KK Partizan, trening

FOTO: STARSPORT

KARLIK DŽONS: „“Žao mi je što sam propustio sinoćni događaj i zbog toga želim da se izvinim navijačima“

Objavljeno: 20.08.24 u 18:29

Košarkaš Južnog Sudana se danas pridružio ekipi!

Košarkaši Partizana danas su zvanično krenuli sa pripremama za novu sezonu u AdmiralBet ABA ligi i Evroligi.

Timu se pridružio i Karlik Džons, reprezentativac Južnog Sudana, koji je sinoć propustio događaj „Crno-bela simfonija“, na kojem je predstavljen novi sastav crno-belih.

Pre početka prvog treninga, Džons je izrazio zadovoljstvo zbog dolaska u Partizan.

Žao mi je što sam propustio sinoćni događaj i zbog toga želim da se izvinim navijačima. Drago mi je što sam ovde, video sam količinu ljubavu koju saigrači dobijaju i to je lepo videti. Uzbuđen sam zbog toga. Dobro sam se uklopio, biće mi potrebno dva ili tri dana, ali spreman sam za novog poglavlje u karijeriizjavio je Džons, rođen u Sinsinatiju.

Takođe, Džons je istakao da je imao razgovor sa trenerom Željkom Obradovićem, koji mu je dao jasne smernice.

Razgovarao sam sa trenerom kako bih video koja je moja uloga u timu. Rekao mi je samo da budem to što jesam – lider i plejmejker, te da učestvujem u svim fazama igre. Jedva čekam da dam sve od sebe za saigrače, neke od njih znam od ranije, ali upoznaću sve ostale i trenera i nadam se velikim stvarima.

Džons je, posle odličnih partija na Olimpijskim igrama, izazvao velika očekivanja, posebno nakon susreta sa Srbijom u grupnoj fazi.

Prelepa je stvar igrati takve utakmice kao što je protiv Srbije na Olimpijskim igrama. Tim Srbije ako nije na istom nivou kao SAD, onda je nešto najbliže njemu. Atmosfera na tribinama je bila sjajna, sećam se da sam početkom poslednje četvrtine naše utakmice ugledao navijače Srbije koji su skakali, pevali i navijali. Volim takvu atmosferu, video sam da je tako i na utakmicama Partizana, jedva čekam rekao je Karlik Džons.

18
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter