1
Domaći fudbal
Crvena Zvezda v Radnik Surdulica Super League Season 2022/2023

FOTO: Starsport

PEŠIĆ UDARIO NA STANKOVIĆA: Srpski napadač tvrdi da je popularni Deki drzak i bezobrazan!

Objavljeno: 20.08.24 u 15:06

Sarađivali su neuspešno u dva kluba.

Aleksandar Pešić sa mnogo uspeha je nastupao za Crvenu zvezdu, ali ipak nije uspeo da pronađe zajednički jezik sa Dejanom Stankovićem ni u Beogradu, pa kasnije ni u Budimpešti.

Кada sam došao u Ferencvaroš, imao sam peh sa povredom, bio sam tri, četiri meseca aut. Vratio sam se iz toga, dobro igrao i posle je došao taj sukob sa Dejanom, gde me je čovek suspendovao iz ne znam kog razloga. Zna on da bude drzak i bezobrazan na rečima, a kad se njemu odgovori, onda dođe do problema. Najlakše je bilo mene suspendovati“, počeo je Pešić za Glas Srpske.

„Bukvalno sam dva i po, tri meseca trenirao sam, sa strane. Čak nije želeo ni golmana da mi da, da radim završnicu, nego sam trenirao potpuno sam… Svi u klubu znaju kako sam radio, da sam bukvalno svaki dan bio na maksimumu i gledao da ojačam telo, da ispravim neke mane… Кlub je bio stvarno korektan prema meni. Sa klubom nisam imao nikakav problem„.

4
1
1 Komentara
  1. Pesicu, a sta da ocekujes od nepismenjakovica i neobrazovanog gancija koji se obogatio i najeo zahvaljujuci prirodnom talentu, a ne znanjem ,poznavanjem drustva, komunikacije. Uvek sam o njemu lose mislio a cudom sam se cudio da ga bg mediji dizu u zvezde a primitivcina van takva.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter