6
Košarka
PARTIZAN SIMFONIJA 62

FOTO: Starsport

ŠTA SE DESILO SA IZNENAĐENJEM?! Ovo je tim Partizana za sezonu 2024/25! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 19.08.24 u 23:10

To je to, za sad!

U prepunoj MTS dvorani u Beogradu, Košarkaški klub Partizan večeras je otkrio svoju novu postavu za predstojeću sezonu. Na spektakularnom događaju, kapiten tima za sezonu 2024/25 biće iskusni Vanja Marinković, koji se vraća u redove crno-belih.

Novoformirani tim, kojeg predvodi renomirani trener Željko Obradović, uključuje i nekoliko uzbudljivih novih imena. Svi osim Karlika Džonsa, koji će se pridružiti timu sutra, prisustvovali su promociji. Džons, reprezentativac Južnog Sudana, planira da se priključi timu u Beogradu i prisustvuje prvom treningu koji će se održati u maloj dvorani Beogradske Arene.

Tim Partizana za sezonu 2024/25 čini sledeće igrače: povratnik Marinković, američki centar Brendon Dejvis, švedski bek Ife Lundberg, Karlik Džons i Frenk Nilikina. Tu su i Dvejn Vašington, Mario Nakić, Mitar Bošnjaković, Aleksej Pokuševski, Sterling Braun, Ajzak Bonga, Arijan Lakić, Ajzeja Majk, Aleksa Dimitrijević i Tajrik Džons.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

11
8
6 Komentara
  1. Iznenadjenje je da iznenadjenja nije bilo… Medjutim, ako se pogleda roster mogu se uociti pukotine na dve pozicije, krilo i krilni centar, sto bi moglo znaciti da je iznenadjenje trenutno odlozeno.

    2
    0
    Odgovori
    • Centar, krilni i trojka , ali izuzetnog kvaliteta. Ekipa je pravljena za EL , ali nije za domaca takmicenja je samo cetvorica stranaca mogu ucestvovati u njima. Mi imamo dvojicu domacih ozbiljnog kvaliteta. Tu je Cergarka daleko jaca i verovatno ce nastaviti da se COki hurci sa bakracima. U EL i ABA ne mogu nam parirati, ubedjen sam. Kazem, 3,4,5 ali zaista izuzetnih kvaliteta nam jos trebaju. Ostalo imamo.

      1
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter