0
Domaći fudbal
Vojvodina v Maribor UEFA Conference League 2024/2025

Vojvodina v Maribor UEFA Conference League 2024/2025

REMI U GORNJEM MILANOVCU: Vojvodina ispustila dva gola prednosti, Radnički zasluženo stigao do boda! (VIDEO)

Objavljeno: 19.08.24 u 22:37

Kvalitetna utakmica!

U završnici petog kola Super lige Srbije, utakmica između Radničkog 1923 i Vojvodine završila je remijem 2:2.

Iako je Vojvodina imala prednost od dva gola zahvaljujući golovima Bamidelea, domaći Radnički je izjednačio pogocima Ortiza i Vidosavljevića sa penala.

Vojvodina je brzo preuzela inicijativu, a Bamidele je otvorio utakmicu već u četvrtom minutu. Nakon kornera sa desne strane koji je izveo Uroš Nikolić, Bamidele je skočio najviše i glavom pogodio pod prečku sa peterca, donoseći svojoj ekipi vođstvo od 0:1.

Radnički je prvi put zapretio u devetom minutu kada je, nakon rikošeta u šesnaestercu, lopta došla do Ćosića. On je pokušao da pogodi dalji ugao, ali je pogodio Sičenjea u grudi, a domaći su zahtevali penal koji nije dodeljen.

Vojvodina je čekala prilike iz kontri, a Radnički je ostavljao previše prostora u odbrani. To je iskoristio Bamidele, koji je u 30. minutu sa desnog boka ušao u sredinu i snažnim udarcem sa 25 metara pogodio prvi ugao Miloševića.

U narednom periodu igre, gol Rosića je bio konstantno ugrožen. Aleksić je dva puta pokušao sa distance, a potom je imao i najbolju šansu od početka. Nakon centaršuta sa desnog boka, Aleksić je primio loptu na drugoj stativi i već je prošao Rosića, ali je Butean sa gol linije izbio loptu.

Rosić je još jednom bio ključan u 39. minutu kada je zaustavio snažan udarac Gluščevića, ali je posle kornera usledio gol. Vidosavljević je centrirao, Ortiz je pobedio Ivanovića u duelu i glavom pogodio za 1:2.

U drugom poluvremenu tempo igre je opao, a šanse su bile retke. Vojvodina je pretila iz kontri dok je Radnički pojačao ofanzivu.

Radulović je imao najbolju priliku u nastavku, kada je izašao sam pred golmana, ali nije uspeo da ga savlada.

U 82. minutu, Butean je nespretno napravio penal rukom, a Vidosavljević je izveo udarac sa 11 metara, izjednačivši rezultat na 2:2.

Do kraja utakmice, oba tima su imala po jednu priliku za promenu rezultata, preko Ivanovića i Vidosavljevića, ali je konačni rezultat ostao nepromenjen.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter