0
Košarka
nikola jokić

FOTO: X/ @nuggets

VELIKA ČAST ZA NIKOLU JOKIĆA: Srbin najbolje ocenjeni igrač u planetarno popularnoj igrici!

Objavljeno: 18.08.24 u 18:54

Velika čast za Srbina, a tu je i Embid nekako.

U najnovijem izdanju popularne video igre NBA 2K25, Nikola Jokić i Joel Embiid postavili su standarde sa ocenom od 98, čime su postali najbolje ocenjeni igrači u igri. Ova visoka ocena odražava izuzetne performanse i domete koje su obojica postigli u stvarnom životu tokom prethodnih sezona.

Nikola Jokić, MVP i ključna figura Denver Nagetsa, ponovo je potvrdio svoju izuzetnu sposobnost u igri i na terenu. Sa svojim sveobuhvatnim veštinama, uključujući vrhunske pasove i odličnu igru pod obručem, Jokić je stekao priznanje i u virtuelnom svetu NBA.

S druge strane, Joel Embiid, dominantan centar Filadelfija 76ersa, takođe je dobio visoke ocene zbog svoje fantastične igre u oba pravca. Njegova sposobnost da utiče na igru u odbrani i napadu čini ga jednim od najopasnijih igrača u ligi, kako u stvarnosti, tako i u igri.

Ova izvanredna ocena oba igrača u NBA 2K25 naglašava njihovu važnost i uticaj na savremeni NBA. Igrači i fanovi mogu se radovati što će moći da upravljaju sa Jokićem i Embiidom u ovoj najnovijoj verziji igre i iskuse njihove nevjerojatne sposobnosti u digitalnom obliku.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter