1
Evrokupovi
Crvena Zvezda Ludogorets, fudbal 02.8.1016. Avgust 2. 2016.

Crvena Zvezda Ludogorets, fudbal 02.8.1016. Avgust 2. 2016.

NA DANAŠNJI DAN ZVEZDA JE ODIGRALA NAJSRAMOTNIJU UTAKMICU U ISTORIJI: Sada italijanski drugoligaš je mogao da postigne deset golova!

Objavljeno: 18.08.24 u 20:15

Mnogo sreće su imali tada crveno-beli.

Na utakmici kvalifikacija za Ligu Evrope 18. avgusta 2016. godine, Sasuolo je ostvario ubedljivu pobedu protiv Crvene zvezde sa 3:0.

Susret je odigran na stadionu Mapei u Italiji, gde je domaći tim dominirao tokom cele utakmice. Sassuolo je otvorio rezultat u 17. minutu golom Domenica Berardija, koji je iskoristio priliku nakon greške u odbrani gostiju. dok je Andrea Politano u 41. minuti duplirao prednost.

Defrel je u nastavku postigao i treći gol za domaće, a utisak je da je Zvezda to veće mogla da primi i 10 golova, pa ovaj momenat je ostao upisan u istoriji kao najgori meč crveno-belih u Evropi ikada.

Crvena zvezda je imala problema sa prilagodbom na tempo igre protivnika i nije uspela da stvori značajnije šanse. Sassuolo je pokazao svoju snagu i taktičku superiornost, što im je omogućilo da steknu komfornu prednost pred revanš meč.

11
8
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter