0
ATP
Novak Djokovic v Carlos Alcaraz Paris 2024 Olympic Games

FOTO: Starsport

TRENUTNO NAJVEĆI NOLETOV RIVAL JE RAZOČARAN: Baš mu je teško pao poraz od Monfisa! (VIDEO)

Objavljeno: 17.08.24 u 09:16

Niko nije očekivao da će izgubiti na samom početku!

Španski teniser Karlos Alkaraz izrazio je duboko nezadovoljstvo nakon što je izgubio od Gaela Monfisa u drugom kolu Masters turnira u Sinsinatiju, ističući da je ovo bio najlošiji meč njegove karijere.

Alkaraz je pretrpeo neočekivani poraz sa rezultatom 4:6, 7:6, 6:4, što je značilo kraj njegovih šansi za osvajanje trofeja.

Ovo je bilo dosta neprijatno za mene. Mislim da je ovo bio najgori meč koji sam odigrao u karijeri – objasnio je Španac, pa je dodao:

Trenirao sam veoma dobro pred start turnira, prethodnih dana sam se osećao prilično dobro, udarao sam lopticu čisto, kretao se odlično. Došao sam ovde uveren da ću se osećati dobro, da ću prikazati dobar tenis, jer sam naučio kako da igram na ovoj podlozi. Znam kako da igram na ovoj podlozi, ali ispostavilo se da je u pitanju potpuno drugačija podloga, potpuno drugačiji sport.

Podsećamo, nedavno je Alkaraz izgubio u finalu Olimpijskih igara u Parizu od Novaka Đokovića.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter