1
Domaći fudbal
Vozdovac v Spartak Mozzart Super League Season 2023/2024

FOTO: STARSPORT

PRVO PA MUŠKO: Nenad Lalatović debitovao pobedom na klupi Mladosti! (VIDEO)

Objavljeno: 17.08.24 u 20:38

Strastveni strateg ostvario prvu pobedu sa novom ekipom!

Na Atletskom stadionu u Novom Pazaru, ekipa domaćih doživela je poraz od Mladosti iz Lučana, gde je gostujući trener Nenad Lalatović mogao da bude zadovoljan minimalnom pobedom od 1:0.

Prvo poluvreme nije donelo mnogo uzbuđenja, ali gosti su uspeli da iskoriste jednu ozbiljnu grešku odbrane Novog Pazara.

U 29. minutu, nakon loše intervencije Mršića, Krsmanović je lako došao do lopte i postigao jedini gol na utakmici.

Dva minuta kasnije, Pazarci su imali priliku da izjednače nakon što je sudija Matić dosudio penal zbog pada Mesarovića u šesnaestercu. Ipak, nakon pregleda VAR-a, odluka je promenjena, a Mesarović je zaradio žuti karton zbog simuliranja.

Pazarci su nastavili s napadima, a u 82. minutu imali su još jednu veliku šansu posle kornera, ali je Stamenković još jednom bio nesavladiv.

U završnici meča, Zličić je pokušao udarcem sa distance, ali je Stamenković još jednom pokazao svoju klasu i sačuvao mrežu netaknutom, donoseći svom timu važnu pobedu.

5
1
1 Komentara
  1. Pazar nikad gori, sa Trajkovicem i sadasnjim timom, bice ubrzo na dno tabele, steta za Ljajica sto sa ovim debilima gubi vreme

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter