2
Domaći fudbal
FK Partizan v FC Dynamo Kyiv: Second Qualifying Round 2nd Leg UEFA Champions League

FK Partizan v FC Dynamo Kyiv: Second Qualifying Round 2nd Leg UEFA Champions League

PARTIZAN OSTAJE BEZ KAPITENA? Marković sve bliži španskom prvoligašu!

Objavljeno: 17.08.24 u 09:49

Verovatno najkonstantniji igrač Partizana!

Svetozar Marković, kapiten FK Partizan, na korak je od napuštanja kluba iz Humske. Iako je ranije tokom leta produžio ugovor s crno-belima, sada je sve izvesnije da bi mogao da se oprosti od kluba krajem sezone.

Marković je tokom prethodnog perioda odbio nekoliko ponuda, ali je nedavno, između dva mečeva sa Luganom, dobio atraktivan poziv od španskog Raja Valjekana. Prema informacijama Telegrafa, Marković je veoma zainteresovan za prelazak u La Ligu, jer su mu ponuđeni vrlo povoljni lični uslovi.

Prva ponuda Rajo Valjekana bila je odbijena, ali je druga, očigledno, zadovoljila očekivanja svih strana, te su pregovori sada u završnoj fazi. Trenutno se čeka konačna odluka o tome da li će Marković ostati sa Partizanom za predstojeće mečeve plej-ofa Lige konferencije protiv belgijskog Genta, ili će klub morati da se izbori bez njegovih usluga u ključnim momentima.

8
2
2 Komentara
  1. Idi Sveto bio si prosecan mi cemo i ovako i onako pre ili kasnije kljuc u bravu . Tako trebadok ne sazrele pioniiri i omladinci cisto nasa deca koja vole svoj klub a ne beloosvetska gamad i govna koja se malo najela hleba pa sada ko ebe Partizan

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter