0
Evropske lige
KANTONA

FOTO: Printscreen/X

LEGENDA ENGLESKOG FUDBALA NAPRAVILA HAOS U STUDIJU: Voditeljka ostala zaprepašćena! (VIDEO)

Objavljeno: 17.08.24 u 11:26

Jednostavno, Erik Kantona!

Voditeljka Skaj Sportsa, Džulija Stjuart, ostala je duboko zaprepašćena kada je legendarni napadač Mančester Junajteda, Erik Kantona, izveo neočekivan performans u studiju.

U jednom od najbizarnijih trenutaka u istoriji emitovanja sportskih programa, Kantona je na iznenađenje svih, uključujući i uredništvo, postao najnoviji stručni konsultant zajedno sa bivšim igračem Junajteda, Ovenom Hargrivsom. Ova odluka se, međutim, pokazala kao potpuni promašaj već tokom prvih minuta nove sezone.

Kada je Stjuart postavila pitanje o tome ko će biti najbolji strelac u predstojećoj sezoni, Kantona je samo hladno pogledao u kameru i nakon dugog razmišljanja rekao: „Videćemo…“.

Oven Hargrivsa je pokušao da preokrene situaciju, ali stvari su se dodatno zakomplikovale sa sledećim pitanjem. Kada je Stjuart upitala Kantonu šta će Premijer liga pružiti gledateljima širom sveta u novoj sezoni, Kantona je reagovao na način koji je bio potpuno van svakih očekivanja.

Voditeljka je bila zapanjena kada je Francuz ustao, počeo da se skida – prvo kravatu, pa sako, i potom krenuo ka kameri.

Televizija… Da, televizija – započeo je Kantona i počeo sa svojim performansom.

Zovemo ovo prelepom igrom, a koliko ljudi na svetu čak i nema televizor.

Zatim je izneo mobilni telefon sa prikazom TV prenosa utakmice JunajtedFulam i upitao:

Kako da im ovo prodamo? Da bi ova igra bila zaista prelepa, trebalo bi da bude svuda. Ona mora da ‘leti’. I prijatelji, niko ne bi trebalo da poveruje da je Premijer liga van svoje lige – izjavio je Kantona i dramatično napustio studio.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter