0
Olimpijske igre Pariz 2024
Olimpijske igre, Srbija Nemacka

Olimpijske igre, Srbija Nemacka

KARI PEŠIĆ SADA UŽIVA: Njegov sin podelio fotografiju, a ona ubrzo postala viralna! (FOTO)

Objavljeno: 17.08.24 u 08:52

Zna selektor šta je dobro, mi mu verujemo!

Svetislav Pešić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, sada uživa u zasluženom odmoru nakon briljantnog nastupa na Olimpijskim igrama. Iako je srpska ekipa bila na korak od finala, osvojena bronzana medalja i dalje je značajan uspeh.

Pešić je stigao u svoj rodni Pirot, gde je dočekan s toplim prigodom – specijalitetima koji su ga očigledno obradovali. Naime, porodično okupljanje upotpunila je tradicionalna pirotska jagnjetina, pripremljena baš onako kako je i zamislio.

– Jagnje da ti trnu zubi i luk iz bašču –  komentarisao je Marko Pešić, sin selektora, priloživši i fotografije koje oslikavaju očevo zadovoljstvo.

marko pesic
FOTO: Printscreen/Instagram

Jagnje mora da bude iz Pirot. Dobro pečeno i posoljeno da ti zubi trnu. Jede se s prsti i mora da bude seckano na kvadratni parčići. I zaboravio sam, luk mora da bude iz bašču i da su pripremljeni ladni špriceri, od roze i od sodurekao je selektor pre nekoliko godina za Arenu sport.

8
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter