0
Fudbal

from left Aleksandar Cirkovic, Bence Sos, Nemanja Stojic, Ifet Djakovac, Aleksa Pejic and Milos Cvetkovic celebrate after winning the Mozzart Super Liga 2023/2024Play Off match between Partizan and TSC Backa Topolar at stadium FK Partizan (JNA) on April 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

ĐAKOVAC ODJAVIO SRBIJU, ODLUČIO DA IGRA ZA DRUGI TIM: Ifet će nastupati za ovu selekciju!

Objavljeno: 17.08.24 u 13:04

Pokušaće da im donese napokon neki zapaženiji rezultat.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine je u slobodnom padu već deceniju, ali mogu da budu zadovoljni, jer će šampion te zemlje igrati grupnu fazu UEFA takmičenja.

Ipak, dobiće i pojačanje što se tiče nacionalnog tima, jer će Ifet Đakovac igrati za selekciju BiH.

Vezista iz Sjenice je odlučio da više ne čeka poziv naše zemlje, nego se odlučio da nastupa za drugi nacionalni tim.

Oko igranja za reprezentaciju Bosne i Hercegovine me je prvi kontaktirao Emir Spahić. Bio sam iznenađen pozivom, ali se nisam dvoumio. Vrlo sam zahvalan selektoru Sergeju Barbarezu, kao i čitavom stručnom štabu oko njega što su prepoznali moj talenat i uvrstili me na spisak. To je za mene velika čast, ali i veliki izazov. Nadam se da ću u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine pokazati sve kvalitete i sa saigračima se za početak izboriti za što bolji plasman u Ligi nacija“, rekao je momak poreklom iz Sjenice u izjavi za Mozzart Sport.

17
7
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter