5
Košarka
GVHm0C7XoAAqDaE

FOTO: Twitter/@kkcrvenazvezda

PREDIVNE SCENE NA MALOM KALEMEGDANU: Šampioni se družili sa navijačima, tu su bile i novajlije! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 16.08.24 u 22:00

KK Crvena zvezda misli na svoje navijače.

Crvena zvezda organizovala je ovog petka druženje prvotimaca kluba sa kupcima sezonskih karata kao nagradu za vernost pre početka sezone.

Dolazak Nemanje Nedovića, Kodija Milera Mekentajera, Majka Dauma, Rokasa Gedraitisa i igrača od koga se očekuje eksplozija, Andreja Kostića, izazvao je veliki odaziv navijača.

„Još jednom se zahvaljujemo svim Zvezdašima koji su danas bili na Kališu i ulepšali događaj, ali pre svega upriličili sjajnu dobrodošlicu novim prvotimcima crveno-belih!“, navedeno je na sajtu kluba.

4
2
5 Komentara
  1. Nista smesnije i komicnije nema nego kad o kosarci pricaju navijaci Fuzionisane igokeje koja je Jedini klub u celoj Evropi koji jedne jedine titule i EL video nije zadnjih 13-14 punih godina za redom ili ti vise od cele zadnje DECENIJE i koji sa 30mil budzetom po sezoni izgubi svih 8 zadnjih derbija za redom od Zvezde, a nakon toga izgube i Kup, pa zatim jos izgube i ABA ligu, pa zatim i KLS…a jos na sve to ispadnu iz EL i zavrse na Top 12-tom mestu, i onda navijaci takvog kluba dodju ovde da Zvezdi pricaju nesto o kosarci haha…zaista neprocenjivo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter