5
Košarka

Ostoja Mijailović (FOTO: Starsport)

OSTOJA NAJAVIO DO SADA NEVIĐEN SPEKTAKL U SRBIJI: Turnir na otvorenom, ovo do sada nije viđeno!

Objavljeno: 16.08.24 u 22:45

Ostoja najavljuje spektakl.

Ostoja Mijailović, prvi čovek KK Partizan, najavio je apsolutni spektakl ovog leta, gde će biti turnir na otvorenom sa četiri ekipe, što bi trebalo da bude poslastica za Grobare.

On je u razgovoru za Alo otkrio sledeće.

– Predstavljanje igrača je poseban događaj koji smo uveli od ove sezone, biće speltakularno i posebno. Turnir na otvorenom, kao što kažete, obišao je planetu, zaista sam ponosan na taj događaj. To je istorija. Mi planiramo turnir na otvorenom i ove sezone, on će najverovatnije biti odigran sa četiri ekipe na našim terenima na Kalemegdanu. Naš marketing tim još uvek razrađuje sve detalje – rekao je prvi čovek crno-belih.

93
19
5 Komentara
  1. Svime se Ostoja bavi samo da se ne spominju rezultati. Nažalost pre ili kasnije moraće da se suoči sa istinom.

    1
    13
    Odgovori
  2. Nemojte to „prvi čovek“. To se koristi za nekog ko je gazda kluba, a vodi se da je predsednik kluba, a vi to ne smete da napišete. KK Partizan je državni klub u sklopu sportskog društva Partizan i nema prvog čoveka ili gazdu. Ima predsednika kluba.

    13
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter