13
Evroliga
Filip Petrušev

FOTO: Starsport

OLIMPIJAKOS OŠTRO ODGOVORIO ČOVIĆU: Neka se on bavi svojim igračima!

Objavljeno: 16.08.24 u 17:35

Da li je na pomolu bratska svađa?!

Nebojša Čović je juče istakao da je Filip Petrušev i više nego voljan da se vrati u Crvenu zvezdu, ali da je ipak rampu spustio Olimpijakos.

Ipak, kako piše Sport Klub atinski mediji su dobili informacije direktno iz kluba, a one nisu baš blagonaklone prema prvom čoveku Zvezde.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

„Bilo bi dobro ako bi se gospodin Čović bavio igračima svog tima, a ne Olimpijakosa“ – rekli su iz pirejskog velikana,

19
2
13 Komentara
  1. Желимир Обрадовић и КК партизан за 3 године са 80+ милиона евра: 21/22 Еврокуп ❌ 21/22 Куп Србије ❌ 21/22 КЛС ❌ 21/22 АБА Лига ❌ 22/23 Куп Србије ❌ 22/23 Евролига ❌ 22/23 КЛС ❌ 22/23 АБА Лига ✔️ 23/24 Суперкуп АБА ❌ 23/24 Евролига ❌ 23/24 Куп Србије ❌ 23/24 АБА лига ❌ 23/24 КЛС ❌….

    1
    1
    Odgovori
  2. Covicu, ako vec Olimpijakos nece da pusti Petruseva,dovedi Kabokla u Zvezdu,jer eno njegov menadzer izjavio za Brazilske medije da ce Kaboklo do kraja meseca biti Slobodan igrac posto je pristao da sam plati obestecenje samo da izadje iz ugovora da bi pronasao novi klub! Tako da nasa uprava treba odmah da reaguju cim postane Slobodan igrac, i da ga dovedu u Zvezdu umesto Petruseva da ga uparimo sa Jagom koji mu je najbolji prijatelj iz reprezentacije! To je najbolje resenje za Zvezdu ako ne uspemo da vratimo Petruseva!

    1
    0
    Odgovori
  3. Pa ovako da objasnim ljudima,odete lepo na Google pa kucate: prtizan Fuzija igokea,procitate prvih par linkova sto vam izbaci i sve vam odmah bude jasno ko dan koji klub je prvi Fuzionisan na ovim prostorima i ne postoji jos od 2007 god! Internet je cudo,pamti pravu istinu i posle skoro 20 godina i ne mozes je izbrisati i poreci nikako ma koliko se trudio!

    1
    1
    Odgovori
  4. Covic previse sebe istice kao pojavu od posebnog znacaja… Sada je prvo istrcao da je njegova ideja bila da Pesic bude selektor, a dobro se zna da on ne sme ni da primirise u prostorije KSS.. A drugo, Petrusev? Pa jos pre nepun mesec Grci su izjavili da su zavrsili sa popunom rostera… Kada je vec u pitanju Petrusev koji je nesporni talenat, treba biti realan i reci da je u Parizu bio samo egzekuter a sav posao je obavljao Jokić.

    1
    1
    Odgovori
  5. Olimpijakos tvrdi pazar, što je i normalno. Pokušavaju da se ogrebu za neku kintu ako mogu. Na kraju će se Petrušev vratiti u Zvezdu i u to nema nikakve sumnje.

    1
    0
    Odgovori
    • Pa oni znaju s kim su bili bratski klub. Taj je klub odavno ugasen. Zasto bi bili bratski sa nekim ko je samo uzurpirao boje I grb jednog bivseg kluba!? Niko fmp-u ne moze da zabrani kako ce da se zove, Stjepan Supanac!

      0
      1
      Odgovori
      • Sve sam sam smislio. Ustvari, smislio je vaš gazda još pre više od 10 godina kada vas je bacio na dubinsko zamrzavanje.

        2
        3
        Odgovori
        • Bitno je da Zvezda pegla instalaciju gde god je sretne, bez obzira na ogromne pare koje trošite na tim. Znam da patiš i zato ako ti je tako lakše ti zovi Zvezdu kako hoćeš.

          1
          0
        • Nista smesnije i komicnije nema nego kad o kosarci pricaju navijaci Fuzionisane igokeje koja je Jedini klub u celoj Evropi koji jedne jedine titule i EL video nije zadnjih 13-14 punih godina za redom ili ti vise od cele zadnje DECENIJE i koji sa 30mil budzetom po sezoni izgubi svih 8 zadnjih derbija za redom od Zvezde, a nakon toga izgube i Kup, pa zatim jos izgube i ABA ligu, pa zatim i KLS…a jos na sve to ispadnu iz EL i zavrse na Top 12-tom mestu, i onda navijaci takvog kluba dodju ovde da Zvezdi pricaju nesto o kosarci haha…zaista neprocenjivo!

          1
          1
    • Smejes se nesto Zvezdi,A sta tek mi da kazemo, u Fudbalu titule videli nismo cak 7-8 punih godina a LS igrali nismo preko 20 godina, a u Kosarci jos i gore, cak 14-15 punih godina bez ijedne osvojene titule i odigrane EL u ovoj deceniji + izgubljena 3-pla kruna ove sezone + ispadanje iz EL i top 12 ove godine, i na sve to jos i metla od 8-0 od Zvezde u svim derbijima,kud ces gore od toga?

      1
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter