0
Košarka
jokic

FOTO: Printscreen/X

KOŠARKAŠI I ODBOJKAŠICE ZAIGRALI KOLO NA SVADBI: Nikola Jokić u centru pažnje! (VIDEO)

Objavljeno: 16.08.24 u 13:10

Sjajne scene na svadbi Nemanje Dangubića i Katarine Lazović!

Proslave srpskih sportista ne prestaju da fasciniraju. Nakon zapaženih nastupa na Olimpijakim igrama, srpski košarkaši su se s balkona i kluba preselili u kafanu da nastave sa veseljem.

Ovoga puta, fokus proslave bio je svadbeni događaj Nemanje Dangubića, bivšeg igrača Crvene zvezde i Partizana, sadašnjeg člana Dubaija, koji je sa odbojkašicom Katarinom Lazović proslavio važan trenutak svog života. Ova svečanost okupila je brojne srpske sportiste, koji su uveličali događaj svojim prisustvom i raspoloženjem.

Nikola Jokić, poznat po svom šarmu, prepevao je pesmu „Proketa je Amerika“, dok su Aleksa Avramović, Nemanja Nedović, Vasa Micić i Bogdan Bogdanović takođe bili u sjajnom raspoloženju. Vrhunska zabava kulminirala je kada su svi prisutni, predvođeni Jokićem, zaplesali srpsko kolo, što je snimljeno i objavljeno na društvenim mrežama.

12
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter