0
Fudbal

Serbia's players: Nikola Milenkovic goalkeeper Predrag Rajkovic Strahinja Pavlovic Sergej Milinkovic-Savic Milos Veljkovic Aleksandar Mitrovic Dusan Vlahovic Filip KosticSasa Lukic Nemanja Gudelj Andrija Zivkovic prior to the UEFA EURO 2024 group C football match between Serbia and England at Arena AufSchalke on June 16, 2024 in Gelsenkirchen, Germany. Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SRBI IZ SAUDIJSKE ARABIJE DONELI ODLUKU: Evo da li će SMS i Mitrogol nastaviti da igraju za Srbiju!

Objavljeno: 15.08.24 u 17:47

Definitivno će i dalje nastupati za Srbiju.

Dragan Stojković Piksi ne radi baš najbolji posao na klupi reprezentacije Srbije, ali to nije preraslo u revoluciju fudbalera, jer će neki od nosioca i dalje igrati za nacionalni tim.

Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović će prema pisanju Sportala i dalje nastupati za Orlove.

„Dragan Stojković je obavio razgovore sa Aleksandrom Mitrović i Sergejem Milinkovićem Savićem. Razgovori su bili krajnje korektni, a od obojice je dobio identičan odgovor. Da će se uvek odazvati na poziv reprezentacije!“, navodi pomenuti portal komentar izvora bliskog FSS-u.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter